Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

L'Ajuntament de Tarragona dignifica dos espais de la memòria de la ciutat

Es tracta del monument a les víctimes del franquisme afusellades al turó de l’Oliva i els tres monòlits de pedra a l’avinguda dedicada a Carme Cases i Leandre Sahún, a Sant Salvador

S'han creat tres monòlits de pedra amb la placa corresponent a l’avinguda dedicada a Carme Cases i Leandre Sahún del barri de Sant Salvador S'han creat tres monòlits de pedra amb la placa corresponent a l’avinguda dedicada a Carme Cases i Leandre Sahún del barri de Sant Salvador AJUNTAMENT DE TARRAGONA
Cultura Redacció Infocamp
Dimecres, 15 Desembre 2021 00:29

Recentment, l’Ajuntament de Tarragona, a través de la Comissió de Programes de Memòria, ha actuat en dos espais de la memòria de la ciutat es tracta del monument a les víctimes del franquisme afusellades al turó de l’Oliva i també amb la creació de tres monòlits de pedra amb la placa corresponent a l’avinguda dedicada a Carme Cases i Leandre Sahún del barri de Sant Salvador. El conseller de Memòria Històrica, Manel Castaño, ha destacat que “una de les funcions de la Comissió de Programes de Memòria és promoure i coordinar les actuacions de dignificació i manteniment dels espais de memòria democràtica de la ciutat, i aquestes accions s’emmarquen en aquesta tasca”.

En primer lloc, amb la col·laboració del departament d’Enginyeria Industrial s’han restaurat el monument a les víctimes del franquisme afusellades al turó de l’Oliva, amb la col·locació d’una nova base que substitueix a la que hi havia originàriament, molt malmesa.

En segon lloc, amb la col·laboració de la Brigada d’Obres, s'han substituït les plaques metàl·liques penjades als fanals i s’han col·locat tres monòlits de pedra amb la placa corresponent a l’avinguda dedicada a Carme Cases i Leandre Sahún del barri de Sant Salvador.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: