Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Silenci !! Es roda a Roda

La gent gran del Centre de Dia Marinada de Roda de Berà enregistra un curt per felicitar el Nadal 

L' Antònia i el Jaume, usuaris del Centre de dia Marinada de Roda, caracteritzant personatges del pessebre L' Antònia i el Jaume, usuaris del Centre de dia Marinada de Roda, caracteritzant personatges del pessebre L'ARC SERVEIS
Cultura Redacció Infocamp
Dilluns, 13 Desembre 2021 13:26

Els usuaris i usuàries del Centre de Dia per a Gent Gran de Roda de Berà s'han convertit en actors i actrius per un dia i han rodat un curt per felicitar el Nadal als seus familiars, amics, equip i col.laboradors. El vídeo el compartiran via telemàtica, a través de les xarxes socials, entre les escoles, centres i residències.

La gent gran del centre ha demostrat un any més la seva creativitat i espontaneïtat , amb el vídeo de felicitació de Nadal “Y se armó el Belén”, que ha comptat amb la participació d'uns actors i actrius molt especials caracteritzats amb les figures del pessebre i que han representat el quadre de l'anunciació.

                                             Carla, animadora sociocultural de gent gran del centre de dia i impulsora del curt (Cedida): 

Carla curt Centre de Dia Marinada

La gerent de L'Arc Serveis, entitat que gestiona el Centre de Dia Marinada, Jerusalem Torra, explica que, amb activitats com aquesta, “la nostra intenció i objectiu és crear una eina intergeneracional per estimular, afavorir i millorar les relacions entre persones grans i generacions més joves. Es tracta de compartir amb majors de residències una festa que els ompli i emocioni”. Torra diu que això ajuda “a trencar tòpics i estereotips sobre aquella connotació negativa que s'associa a la vellesa”.

Des de L'Arc Serveis es considera que la cultura, les festes i les tradicions contribueixen al benestar i la millora d'aspectes psicosocials, físics i emocionals de la gent gran, entre altres. Al mateix temps, posa en valor que “els centres estiguin connectats amb el seu entorn potenciant la participació en activitats del seu municipi, i les col·laboracions amb centres i escoles”.

En plenes Festes de Nadal, “tenim la necessitat de transmetre valors, històries, vivències i un alè d'esperança que tot acabarà ben aviat”, subratlla Torra, i afegeix que la percepció positiva o negativa de la vellesa “depèn del nostre compromís com a societat”.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: