Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Prop de 60 famílies participen en “La recerca del Tió” als jardins de l'alberg de Coma-ruga

És una de les activitats de Nadal organitzades per Turisme del Vendrell al nucli marítim, amb la Biblioteca Terra Baixa i l’Alberg de Santa Maria del Mar

Prop de 60 famílies participen en “La recerca del Tió” als jardins de l'alberg de Coma-ruga Prop de 60 famílies participen en “La recerca del Tió” als jardins de l'alberg de Coma-ruga AJUNTAMENT DEL VENDRELL
Cultura Redacció Infocamp
Divendres, 10 Desembre 2021 00:30

La Regidoria de Turisme de l’Ajuntament del Vendrell organitza activitats nadalenques a Coma-ruga, en col·laboració amb la Biblioteca Pública Terra Baixa i l’Alberg de Santa Maria del Mar de Coma-ruga, adreçades a famílies i dins del marc de desestacionalització de l’oferta turística del municipi.

El dilluns passsat, 6 de desembre, va tenir lloc l’activitat organitzada per Turisme “La recerca del Tió”, als jardins de l’Alberg Sta Maria del Mar de Coma-ruga. En total, prop de 60 famílies van gaudir d’aquesta aventura al bosc.

D'altra banda, el proper dilluns 13 de desembre, la Sala de Lectura de Coma-ruga acollirà el conte teatralitzat 'El Nadal d'en Pere Perot', que es representarà amb dos torns, un a les 17 h, i un altre a les 18 h. En aquesta activitat, l’aforament és limitat i cal fer inscripció prèvia als telèfons 977 680 010 i 670 019 171.

 

 

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: