Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

La programació de Nadal a Riudoms arrenca l'11 de desembre

Els actes s’iniciaran amb l'encesa de l'enllumenat de Nadal i el 16è Mercat de Nadal i 3r Mercat d’Artistes Locals, que tindran lloc a la plaça de l’Església

La programació de Nadal arrencarà aquest cap de setmana amb el Mercat de Nadal -a la imatge- i el Mercat d'Artistes Locals La programació de Nadal arrencarà aquest cap de setmana amb el Mercat de Nadal -a la imatge- i el Mercat d'Artistes Locals ARXIU / AJUNTAMENT DE RIUDOMS
Cultura Redacció Infocamp
Dimecres, 08 Desembre 2021 17:39

La Regidoria de Festes de l'Ajuntament de Riudoms presenta una programació de Nadal per aquest 2021 que recupera els actes i les activitats previs a la pandèmia.

Els actes s’iniciaran amb el 16è Mercat de Nadal i 3r Mercat d’Artistes Locals que tindran lloc els dies 11 i 12 de desembre a la plaça de l’Església, amb la participació dels comerços locals i les entitats. El dissabte s’encendrà l’enllumenat de Nadal de la plaça.

Pastorets i concerts de Nadal al Casal Riudomenc

El diumenge 19 de desembre, a les 18:00h, es podrà veure el 'Pessebre congelat', una readaptació de l’obra d’Els Pastorets, al Teatre Auditori Casal Riudomenc. L’accés serà amb entrada i la recaptació anirà destinat a La Marató 2021.

L’Escola Municipal de Música oferirà dos concerts de Nadal oberts al públic i que seran el dimarts 21 i el dimecres 22 de desembre, a les 19:30h, al Teatre Auditori Casal Riudomenc.

El Nadal dels infants

Els Emissaris Reials arribaran el diumenge 26 de desembre, a les 12h, per recollir les cartes dels nens i les nenes de Riudoms. I els dies 28 i 29 de desembre, durant tota la tarda, infants i joves podran gaudir del Parc Infantil de Nadal a les instal·lacions del Pavelló Municipal d’Esports.

El divendres 31 de desembre, serà el torn de l’Home dels Nassos que anirà acompanyat d’una cercavila musical pels carrers del centre del poble i finalitzarà amb el sorteig de la Cistella de Nadal del comerç local a la plaça de l’Església.

Ja a l’any nou, els nens i les nenes podran visitar la Fàbrica dels regals, una delegació de SSMM els Reis d’Orient, els dies 2 i 3 de gener a la tarda situada a l’avinguda Montbrió. I el dimecres 5, a les 19:00h, arribarà la Cavalcada de SSMM els Reis d’Orient a Riudoms.

Pel que fa als actes litúrgics, el dilluns 13 de desembre se celebrarà, a l'Església de Sant Jaume, la Missa en honor a Santa Llúcia i la Processó acompanyada de la Banda de Cornetes i Timbals de Santa Llúcia. El divendres 24 de desembre, a les 21:30h, es farà la tradicional Missa del Gall que dóna la benvinguda a la festivitat del Nadal.

Concert de Reis, amb Sand & Soulshine Voices

Quant als actes culturals, el Teatre Auditori Casal Riudomenc ha programat el concert de Reis amb Sand & Soulshine Voices el mateix 6 de gener, a les 19:00h. Les entrades es poden adquirir a la web casalriudomenc.cat o a la taquilla del teatre.

Sand Soulshine Voices

Per la seva banda, la Biblioteca Antoni Gaudí ha programat dos espectacles musicals per commemorar l’Any Felícia Fuster. El dimecres 15 de desembre, a les 19h, tindrà lloc la conferència-concert 'Buidor plena, poema gràvid', a càrrec de Big Mama Montse i el divendres 17, també a les 19h, el recital poètic 'Només el gran desert dels telegrames muts. Dues poetes reciten Felícia Fuster', amb Blanca Llum Vidal, Tònia Passola i l’acompanyament musical de Laura Pastor. A més, ha preparat, el dissabte 18 de desembre, a les 11:30h, una Hora del conte especial amb un taller nadalenc.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: