Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

El Festival REC lliura quatre premis per a la difusió de nous projectes cinematogràfics

El Primer Test 2021 ha guardonat 'Ramona' d’Andrea Bagney (2 premis), 'Suro', de Mikel Gurrea, -ex aequo- amb 'La Voluntaria', de Nely Reguera, i 'Kao Mali List', de Manel Raga

Imatge de les premiades i el premiat al 'Primer Test' del Festival REC 2021 Imatge de les premiades i el premiat al 'Primer Test' del Festival REC 2021 JAIME ROJAS / FESTIVAL REC
Cultura Redacció Infocamp
Dilluns, 06 Desembre 2021 12:08

El Primer Test del Festival REC 2021de Tarragona ja ha premiat les quatre millors produccions en fase de postproducció que, durant els darrers dos dies, han rebut l’assessorament d’experts i que, amb aquest reconeixement, poden iniciar la seva trajectòria internacional.

L’entrega de guardons ha suposat la fi de la 8a edició d’aquesta trobada, una ocasió especial en la qual el festival de cinema de Tarragona cedeix un espai per a aquells projectes que actualment es troben en fase de postproducció i que desitgen rebre el consell de distribuïdors, programadors i agents de vendes.

El Primer Test s’emmarca en el laboratori professional del Festival REC, que encara el repte de descobrir el cinema del futur, a través d’iniciatives com les xerrades i jornades professionals, les trobades 'One-to-One' amb experts nacionals i internacionals, entre altres iniciatives.

Els premiats del Primer Test 2021

Les produccions cinematogràfiques que han rebut els guardons del Primer Test 2021 són les següents:

Premi Málaga Work In Progress: 'Ramona', d’Andrea Bagney

Premi Cinemart. Ha recaigut en dues produccions ex aequo; 'Suro', de Mikel Gurrea, i 'La Voluntaria', de Nely Reguera

Premi Premi Deluxe Nacional: 'Ramona' ,d’Andrea Bagney

Premi Deluxe Internacional: 'Kai Mali List' ,de Manel Raga

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: