Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

El Mercadal acull una nova edició del Mercat de Nadal de Reus

El mercadet reuneix un total de 19 estands, que es podran visitar fins al 22 de desembre

L'alcalde de Reus, Carles Pellicer, la regidora de Projecció de Ciutat, Montserrat Caelles, i altres membres de la corporació municipal van fer dijous una visita inaugural al mercat L'alcalde de Reus, Carles Pellicer, la regidora de Projecció de Ciutat, Montserrat Caelles, i altres membres de la corporació municipal van fer dijous una visita inaugural al mercat REUS.CAT
Cultura Redacció Infocamp
Diumenge, 05 Desembre 2021 23:25

El tradicional Mercat de Nadal de la plaça del Mercadal de Reus va obrir les seves portes dijous passat, amb un total de 19 estands que es podran visitar fins al 22 de desembre. L'horari d'obertura serà de 10:00 h a 21:00 h. Al Mercat de Nadal s'hi poden comprar arbres, tions, figures de pessebre i altres guarniments de Nadal, així com torrons i mel.

L'alcalde de Reus, Carles Pellicer, la regidora de Projecció de Ciutat, Montserrat Caelles, i altres membres de la corporació municipal van fer dijous una visita inaugural al mercat.

Mesures Covid

En aquesta edició s’ha mantingut la distribució en forma de U i s’ha mantingut més separació entre els estands en relació les edicions prepandèmia. De fet, el 2019 hi va haver 22 expositors.

Atesa la situació sanitària tant els visitants com els expositors hauran de portar mascareta al no poder garantir la distància de seguretat. La durada del Mercat s’amplia de 20 a 22 dies per espaiar, en la mesura del possible, l’afluència de visitants.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: