Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

L'Argentera celebra la 8a Fira de Nadal El Caganer

La fira va ser inaugurada aquest dissabte per la presidenta de la Diputació de Tarragona, Noemí Llauradó

 La presidenta de la Diputació, Noemí Llauradó,visitant la 8a Fira de Nadal El Caganer de l'Argentera La presidenta de la Diputació, Noemí Llauradó,visitant la 8a Fira de Nadal El Caganer de l'Argentera DIPTA.CAT
Cultura Redacció Infocamp
Diumenge, 05 Desembre 2021 14:24

La presidenta de la Diputació, Noemí Llaurado, va inaugurar aquest dissabte la 8a Fira de Nadal El Caganer de l'Argentera que s'organitza amb el suport de la Diputació. L'acte d'inauguració va tenir lloc al porxo de l'Ajuntament de l'Argentera i també va comptar amb la intervenció de la senadora Assumpta Castellví i de l'alcalde del municipi, Lluís Maria Castellví.

Un cop inaugurada la fira, les autoritats van realitzar un recorregut per saludar els paradistes i conèixer de primera mà els productes que s'hi venen. Durant la visita a l'Argentera, la presidenta de la Diputació també va poder signar el llibre d'honor a l'Ajuntament del municipi.

 

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: