Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Visita guiada i maridatge d'històries, aquest dissabte al nou Museu del Port

I l'endemà diumenge, els gegants del Port presenten la nova imatge davant del Tinglado 1 del Moll de Costa

L'entitat museística segueix impulsant les visites guiades gratuïtes que fa en caps de setmana d’ençà que es va inaugurar el nou Museu del Port L'entitat museística segueix impulsant les visites guiades gratuïtes que fa en caps de setmana d’ençà que es va inaugurar el nou Museu del Port PORT DE TARRAGONA
Cultura Redacció Infocamp
Dissabte, 04 Desembre 2021 01:49

Aquest dissabte 4 de desembre, a les 13.00 hores, el Museu del Port impulsa 'Vivint el port', una activitat que uneix narració i tast. Un maridatge d'històries portuàries vinculades al comerç, les embarcacions o la pesca acompanyades d'un tast de vins, tot fent un recorregut pel nou Museu. Per assistir-hi, cal fer reserva prèvia a: Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

L'endemà diumenge 5 de desembre, a les 12.30 hores, l’entitat museística segueix impulsant les visites guiades gratuïtes que fa en caps de setmana d’ençà que es va inaugurar el nou Museu del Port sota l’epígraf "Coneix el nou Museu del Port", per conèixer la reforma integral i nova museografia del Museu i així descobrir la història del Port de Tarragona. Cal també fer reserva prèvia a: Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. atès l’aforament limitat.

Es presenta la nova imatge dels gegants del Port

I el diumenge 5 de desembre, a les 12 hores, es presenta la nova imatge dels gegants del Port, Neptú i Afrodita, a la placeta davant del Tinglado 1.

A l’acte hi són convidats els gegants del Serrallo, els de les Borges Blanques, el rei Gaudí i la reina Pedreta seguit d’en Badalot i en Forjat, que són els padrins dels gegants que canvien d’imatge. Neptú, que representa el déu del mar, duu trident i té una alçada de 4,15 metres mentre que Afrodita, la deessa de l’amor, duu una gran petxina, i mesura 3,95 metres. Un cop feta la presentació hi haurà un ball de lluïment amb tots els gegants.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: