Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Concert d'orgue, aquest diumenge a la Selva del Camp

El mestre Lorién Santana Roma interpretarà 'Grans èxits de la música clàssica arranjats per a orgue', a les 12:30h, a l'Església de Sant Andreu Apòstol

L'Església parroquial de Sant Andreu Apòstol acollirà, aquest diumenge 28 de novembre, a les 12:30h, el concert d'orgue 'Grans èxits de la música clàssica arranjats per a orgue' L'Església parroquial de Sant Andreu Apòstol acollirà, aquest diumenge 28 de novembre, a les 12:30h, el concert d'orgue 'Grans èxits de la música clàssica arranjats per a orgue' ARXIU / INFOCAMP
Cultura Redacció Infocamp
Dissabte, 27 Novembre 2021 23:47

Coincidint amb la Festa Major de Sant Andreu de la Selva del Camp, l'Església parroquial de Sant Andreu Apòstol acollirà, aquest diumenge 28 de novembre, a les 12:30h, el concert d'orgue 'Grans èxits de la música clàssica arranjats per a orgue', a càrrec de Lorién Santana Roma, mestre de capella de la basílica de la Concepció (Barcelona).

El concert està organitzat per l'associació Amics de l'Orgue de la Selva del Camp,  amb la col·laboració de l'Ajuntament.

L'entrada serà gratuïta, amb la possibilitat de fer una aportació voluntària. 

Per accedir al concert caldrà tenir en compte aquestes mesures de seguretat que aconsellen les autoritats sanitàries: obligació d’accedir-hi amb mascareta; evitar aglomeracions a l'entrada i sortida; desallotjar l'església amb ordre i celeritat; i assistir al concert amb suficient antelació i mantenir al seu interior la fonamental distància preventiva.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: