Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

El Mercat de Nadal de l'Hospitalet de l'Infant s'obrirà aquest divendres 26 de novembre

Aquest dia també s’encendran els llums nadalencs al municipi hi haurà xocolatada popular tant a Vandellòs com a l’Hospitalet de l’Infant

Imatge d'arxiu del Mercat de Nadal Imatge d'arxiu del Mercat de Nadal AJUNTAMENT DE VANDELLÒS I L'HOSPITALET DE L'INFANT
Cultura Redacció Infocamp
Dilluns, 22 Novembre 2021 20:31

El Mercat de Nadal de l’Hospitalet de l’Infant se celebrarà del 26 al 28 de novembre i del 3 al 5 de desembre, a la Plaça Catalunya. En aquest espai s’hi instal·laran un total de 13 parades locals, que vendran tot tipus d’articles (joguines, artesania, decoració, roba i complements, etc). A més de les parades, les persones que visitin el Mercat s’hi trobaran diverses activitats, adreçades especialment als infants: animació de carrer, música en directe, photocall de Nadal i tallers de manualitats.

L’horari d’obertura del mercat, que ha organitzat la Regidoria de Comerç de l’Ajuntament de Vandellòs i l’Hospitalet de l’Infant, serà: els divendres, de 17 a 20 h; els dissabtes, d’11 a 13.30 hi de 17 a 20 h; i els diumenges, d’11 a 13.30 h.

El mateix dia de la inauguració del Mercat, el divendres 26 de novembre, tindrà lloc l’acte oficial de l’encesa dels llums de Nadal al municipi: a les 18 h, a la Plaça Drs. Gil-Vernet de Vandellòs; i a les 19 h, a la Plaça Catalunya de l’Hospitalet de l’Infant. Als dos llocs s’hi oferirà una xocolatada popular per gentilesa de l’Associació de Comerços de l’Hospitalet de l’Infant i la Vall de Llors (ACHV); i hi haurà música en directe: a Vandellòs, hi actuarà el grup d’acordionistes Catukra i alumnat de l’Escola Municipal de Música (clarinets, saxo i guitarres); i a l’Hospitalet de l’Infant, el Cor jove de l’Escola Municipal de Música i el professor Gerard Francesch.

A partir d’aleshores es donarà el tret de sortida al programa d’activitats que ha organitzat l’Ajuntament, amb la col·laboració de diverses entitats locals, per aquest Nadal.

El programa es pot consultar a la pàgina web municipal: www.vandellos-hospitalet.cat

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: