Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

L'Escola Municipal de Música de Tarragona celebra Santa Cecília

Els alumnes de l'escola van gaudir dijous del concert del músic Pau Elias 'Aquafonia'

Els instruments protagonistes del concert del músic Pau Elias, 'Aquafonia', són les ampolles afinades Els instruments protagonistes del concert del músic Pau Elias, 'Aquafonia', són les ampolles afinades AJUNTAMENT DE TARRAGONA
Cultura Redacció Infocamp
Dissabte, 20 Novembre 2021 11:23

Dijous passat, els alumnes de l’Escola Municipal de Música de Tarragona van gaudir del concert del músic Pau Elias 'Aquafonia'. Hi van haver dues sessions, a les 17 h i a les 20 h, adreçades a tot l’alumnat.

Els instruments potagonistes d’'Aquafonia' són les ampolles afinades. Alhora, també es presenten un conjunt d'instruments (piano, instrument de "percussió aquàtica", l'udu, el tub il·luminat, etc.), a través dels quals la música i l'aigua conflueixen de maneres diferents. Els colors, la il·luminació, els efectes visuals i la interacció amb el públic completen i arrodoneixen les dinàmiques d'aquest espectacle participatiu i suggerent pel que fa a l'estimulació dels sentits, tant per als petits, com per als més grans.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: