Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

El Teatret del Serrallo es vestirà de gala aquest dissabte per acollir la final del 'PortAutors/es'

Enguany el concurs compta amb cinc premis que potencien el recorregut i la carrera professional dels artistes finalistes

El Teatret del Serrallo acollirà el pròxim dissabte 20 de novembre, a les 20 h, la final de la 4a edició de la consolidada mostra musical 'PortAutors/es' El Teatret del Serrallo acollirà el pròxim dissabte 20 de novembre, a les 20 h, la final de la 4a edició de la consolidada mostra musical 'PortAutors/es' PORT DE TARRAGONA
Cultura Redacció Infocamp
Dijous, 18 Novembre 2021 00:35

El Port de Tarragona, amb el Teatret del Serrallo al capdavant, organitzen per al pròxim dissabte 20 de novembre a les 20 h, la final de la 4a edició de la consolidada mostra musical 'PortAutors/es'.

A la vegada, l’organització de la mostra obre l’enllaç https://ja.cat/premidelpublicportautorses2021 per tal que el públic pugui triar l’artista guanyador/a al ‘Premi del públic’ guardó que li permetrà fer un enregistrament professional patrocinat per Audio-Technica Iberia.

Per altra banda, per participar com a públic a la final de la mostra PortAutors/es 2021 el Port de Tarragona publica aquest enllaç per tal d’aconseguir una invitació a l’acte final.

Nous premis

Cal recordar que enguany 'PortAutors/es' afegeix dos nous premis als tres que ja existien en les darreres edicions. Per una banda, Els nous guardons són, per una banda, el ‘Premi FIM Vila-seca’ on l’artista guanyador/a participarà amb una de les seves peces. S’ha de tenir en compte que FIM Vila-seca és una fira de música emergent i familiar que es mostra com aparador i mercat de la música moderna i d’espectacles musicals de Catalunya.

Per altra banda, el segon nou premi és el ‘Premi Port Tarragona’ que oferirà a la persona guanyadora dur a terme un enregistrament professional d’un videoclip d’una de les seves composicions musicals.

Aquests dos nous premis s’afegeixen al ‘Premi del Jurat’ on l’artista guanyador/a participarà en festivals reconeguts del territori com ara JaVeus2022, Accents2022, Santa Tecla 2022, Altacústic2022 i l’Espai Kesse 2022. El ‘Premi l’artista local’, un guardó que ofereix una formació en producció musical patrocinada per Yamaha Music School Tarragona, finalmente el ‘Premi del públic’.

Durant la final del dia 20 de novembre actuarà una de les artistes participant en edicions anteriors, es tracta de Lia Sampai, finalista del ‘Premi del Jurat’ de l’edició anterior. Lia, actualment és una de les artistes revelació del panorama de la música catalana.

Aquesta quarta edició ha rebut al voltant de 40 propostes que consoliden la importància i rellevància d’una mostra que va néixer l’any 2018 amb l’objectiu principal de descobrir el talent del nostre territori i donar a conèixer el seu potencial artístic.

Final 'PortAutors/es'

La final de 'PortAutors/es', que se celebrarà al Teatret del Serrallo, comptarà amb la participació dels sis finalistes que van ser triats el passat mes d’octubre per un jurat integrat per professionals de la comunicació en l’àmbit musical, empresaris del management, gestors culturals i programadors. Els artistes que participaran són: Roger Padrós (Barcelona), Sónia Linares (Llorenç del Penedès), Raquel Herreros (Barcelona), Lola Bou & Manel Brancal (Castelló), Charlom Platz (Barcelona) i Marta Shanti (Montmeló).

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: