Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Vermut “rumbero” i solidari pel futur Casal de l'Autisme, aquest diumenge a Torreforta

Todos En Azul organitza 'L'Hora del vermut', un matinal ple de jocs, espectacles, inflables, paradetes i gastronomia, a ritme de rumba

El Dr. Bombolles, un dels personatges que participarà de forma voluntària en la jornada solidària El Dr. Bombolles, un dels personatges que participarà de forma voluntària en la jornada solidària TODOS EN AZUL
Cultura Redacció Infocamp
Dissabte, 20 Novembre 2021 18:15

L'associació Todos En Azul convida a tothom a gaudir de 'L'Hora del Vermut', que tindrà lloc el proper diumenge 21 de novembre, de 10:00 a 16:00h, a la plaça Primer de Maig de Torreforta (Tarragona). Un vermut “rumbero” i solidari amb l'objectiu de recaptar diners per al projecte de creació del futur Casal de l'Autisme permanent de Tarragona. Durant tot el matí s'han programat jocs, espectacles, inflables, paradetes i gastronomia, a ritme de rumba. L'entrada serà gratuïta i l'accés al recinte es farà per l'entrada del carrer de l'Ebre.

Durant tot el matí, els més petits de la casa podran gaudir de jocs inflables i d'un taller de pinta cares. A les 11h, ens visitarà la Minnie Mouse i, a les 11:15h, es podrà gaudir d'un espectacle amb aigua, sabó i fum amb el Doctor Bombolles, que també provocarà el somriure d'infants i adults amb diverses activitats.

La rumba arribarà, a les 12:30h, amb l'actuació del Grup Retales, que comptarà amb la ballarina professionals Adelaida Guerrero. A partir de les 14:00h, els ritmes de rumba continuaran de la mà del Grup Salaitos.

Finalment, la Fideuà solidària tindrà lloc, a les 14:30h, amb un preu de 5 euros, que inclourà la beguda. Tots els diners que es recaptin aniran destinats íntegrament al futur Casal de l'Autisme de Tarragona.

L'Hora del Vermut també ha convidat a entitats socials del territori, que participaran en la jornada amb una parada per donar-se a conèixer i vendre els seus articles: Afanoc, Astafanias, Juguetes del Rock, Fundación Niemann Pick España, Supera't i la mateixa Todos En Azul.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: