Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

El Convent de les Arts d'Alcover rebrà les primeres pernoctacions d'artistes a la nova residència a finals d’any

L'Ajuntament vol convertir l'espai en un centre de creació de referència amb l’ajut de les administracions superiors

Imatge de les estances de la nova residència d'artistes del Convent de les Arts del municipi Imatge de les estances de la nova residència d'artistes del Convent de les Arts del municipi MAR ROVIRA / ACN
Cultura ACN
Dimarts, 16 Novembre 2021 19:14

La nova residència del Convent de les Arts d'Alcover allotjarà artistes per primera vegada a finals d'aquest any. L'Ajuntament ha enllestit la tercera fase de la rehabilitació de l'antic convent franciscà, datat del segle XVI. L'actuació ha tingut un cost d'uns 150.000 euros.

El nou espai disposa de dues estances per a dotze residents, una cuina i banys compartits, dues terrasses i s'adreça a artistes i companyies nacionals i internacionals.

Ara, l'Ajuntament vol fer xarxa amb les administracions supramunicipals per convertir el centre en un referent per a la creació artística. "Veurem quines són les necessitats reals de les companyies i en base aquestes seguirem actuant a la resta del convent", ha dit l'alcalde Robert Figueras.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: