Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

La recepció d'obres per al VIII Concurs Literari “El Portal” de Castellvell finalitza el 3 de desembre

S'estableixen un primer premi dotat amb 400 euros i un accèssit de 200 euros

L'Ajuntament de Castellvell del Camp i el Club Lector de Castellvell han convocat un any més el VIII Concurs Literari “El Portal” de narrativa lliure en llengua catalana L'Ajuntament de Castellvell del Camp i el Club Lector de Castellvell han convocat un any més el VIII Concurs Literari “El Portal” de narrativa lliure en llengua catalana AJUNTAMENT DE CASTELLVELL DEL CAMP
Cultura Redacció Infocamp
Dimarts, 16 Novembre 2021 12:36

L'Ajuntament de Castellvell del Camp i el Club Lector de Castellvell han convocat un any més el VIII Concurs Literari “El Portal” de narrativa lliure en llengua catalana. L'organització recorda que la data límit de recepció d'obres finalitzarà el 3 de desembre de 2021. Enguany s'estableixen un primer premi, dotat amb 400 euros i un guardó commemoratiu, i un accèssit dotat amb 200 euros. El concurs literari s'ha anat consolidant amb els anys amb la participació tant d'autors locals com d'altres poblacions del Camp de Tarragona i dels Països Catalans.

Els participants hauran de ser majors d'edat i presentar els seus treballs dins d'un sobre tancat a l'exterior del qual constarà “VIII Concurs Literari El Portal”. Els relats hauran de tindre una extensió màxima de 15 folis, en format DIN-A4, escrits a doble espai i en font Arial (mida 12). Les obres han d'anar signades amb un pseudònim.

Dins del sobre hauran d'incloure tres còpies de la seva obra, a la qual constarà el seu títol. Dins del sobre tancat també s'inclourà un sobre petit on constarà, a l'exterior, el pseudònim i el títol de l'obra, i a l'interior les dades personals de l'autor (nom, cognoms, adreça, telèfon de contacte i adreça de correu electrònic).

Els treballs es lliuraran a la recepció de l'Ajuntament de Castellvell del Camp, ja sigui per correu postal (Plaça de Catalunya, 1 CP 43392); o presencialment -de dilluns a divendres, de 10:00 a 14:00h. Per respectar les mesures Covid-19, es recomana demanar cita prèvia trucant al telèfon 977855008.

3 de desembre: data límit de recepció de les obres

La data límit de presentació dels treballs presentades a concurs és el dia 3 de desembre. Tenint en compte les mesures Covid-19 vigents en aquell moment, el dia 17 de desembre es comunicarà la resolució del jurat i la forma en què es farà l'entrega dels premis.

Podeu consultar les bases del concurs a la web www.castellvelldelcamp.cat

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: