Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

La road movie indie 'Les dues nits d’ahir' es projectarà aquest dissabte a Alcover

La pel·lícula, una de les revelacions de l’any en clau catalana, és la nova proposta del 'Cicle Gaudí' que es podrà veure al Convent de les Arts

La road movie indie 'Les dues nits d’ahir' es projectarà aquest dissabte, a les 19h, al Convent de les Arts La road movie indie 'Les dues nits d’ahir' es projectarà aquest dissabte, a les 19h, al Convent de les Arts CEDIDA
Cultura Redacció Infocamp
Dissabte, 30 Octubre 2021 00:02

Amb el Premi del Públic i la nominació a millor pel·lícula als Premis Gaudí 2021 i 15 candidatures als premis Goya del mateix any, arriba aquest cap de setmana una nova proposta del 'Cicle Gaudí' i l'Acadèmia del Cinema Català. La road movie Les dues nits d'ahir, òpera prima de Pau Cruanyes i Gerard Vidal, es projectarà aquest dissabte 30 d'octubre, a les 19.00h. Una pel·lícula recomanada a majors de 16 anys.

Una nit d’estiu, Eric (Arnau Comas) roba les cendres de Pol, el seu amic recentment mort. Aquella mateixa nit, Eric i els seus dos millors amics, Ona (Judit Cortina) i Marcel (Oriol Llobet), emprenen un viatge en cotxe per llançar les cendres. L’escapada, però, acaba convertint-se en una bombolla que els separa de la realitat i els allunya del retorn a casa i del seu objectiu inicial.

Les entrades es poden adquirir de manera anticipada a www.conventarts.cat o a la taquilla de la Casa de Cultura Ca Cosme d’Alcover. 4,5€ / 3€ amb el Carnet Convent de les Arts. També es poden adquirir a taquilla des d’una hora abans de l’inici la projecció.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: