Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

El Concurs de Teatre de Santa Coloma torna aquest diumenge

L'Associació Teiatròlics de Banyoles representarà la comèdia 'Mamaaa' al Teatre Municipal de l'Estrella

L'Associació Teiatròlics de Banyoles representarà la comèdia 'Mamaaa' al Teatre Municipal de l'Estrella L'Associació Teiatròlics de Banyoles representarà la comèdia 'Mamaaa' al Teatre Municipal de l'Estrella RAMON NAVARRO / ARXIU
Cultura Redacció Infocamp
Diumenge, 24 Octubre 2021 01:29

Aquest diumenge 24 d’octubre, el Teatre Municipal de l’Estrella de Santa Coloma acollirà una nova representació del Concurs de Grups Amateurs de Teatre.

Aquesta serà la cinquena actuació del total de vuit que hi ha previstes pel concurs i anirà a càrrec de l’Associació Teiatròlics de Banyoles, que representarà 'Mamaaa!!'. El preu de les entrades és de 6 euros i es poden aconseguir a través de Codetickets.

Mamaaa!!

L’obra, original de Jordi Sánchez i Pep Anton Gómez, és una comèdia estripada que parla d’una mare que té més de cent anys i cap intenció de morir-se, a més d’un patrimoni que pot resoldre la vida dels fills.

'Mamaaaa!!!' és una comèdia que entre timbres, pastilles i llibretes d’estalvis, mostra una realitat que tot just comencem a viure: una generació que ronda la seixantena i que ningú no va preparar per aguantar uns pares incombustibles.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: