Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

S'inaugura el I Mercat Medieval de Castellvell del Camp

La fira presenta més d'una vintena de parades, gastronomia, jocs i espectacles cada hora com el del Fakir Eduard

L'alcalde de Castellvell del Camp, Josep Manel Sabaté, inaugurant el I Mercat Medieval de Castellvell del Camp L'alcalde de Castellvell del Camp, Josep Manel Sabaté, inaugurant el I Mercat Medieval de Castellvell del Camp JOSEP CARTANYÀ
Cultura Redacció Infocamp
Dissabte, 23 Octubre 2021 11:37

El I Mercat Medieval de Castellvell del Camp va obrir ahir divendres a la tarda al públic i s'allargarà fins aquest dissabte i diumenge. En total la fira aplega més de 20 parades, en l'àmbit comprès entre el carrer Pompeu Fabra i el carrer de la Sardana. L'alcalde de Castellvell del Camp, Josep Manel Sabaté, va ser l'encarregat d'inaugurar la primera edició del mercat, acompanyat de regidors i regidores del consistori. Sabaté va celebrar l'èxit d'assistència de visitants durant la primera jornada i va tenir paraules d'agraïment cap als promotors de la fira, Antonio Gesalí i Alejandro Yeste, de l'Associació Cultural Reus Medieval. A l'acte d'inauguració també hi van assistir els regidors de l'Ajuntament de Reus, Daniel Rubio i Jordi Cervera.

L'horari d'obertura de la fira és el dissabte d'11 a 23h, i el diumenge, d'11 a 22h. La restauració romandrà oberta fins més tard de l'hora de tancament. Un altre dels atractius del mercat medieval és està amenitzat per espectacles cada hora, entre els quals destaca el del Fakir Eduard, que aquest divendres es va estrenar amb una actuació d'il·lusionisme amb foc.

Fakir Eduard al Mercat Medieval Castellvell mitjana

En aquesta primera edició, el visitant podrà trobar diverses parades d'artesania, herbes, sabons, joguines de fusta, orfebreria, turc, entre altres També s'oferirà una àmplia oferta gastronòmica amb una taverna, cervesa artesana i un punt d'hamburgueses, pizzes, creperia, patates fregides de bossa artesanes, xurrasco, etc... La majoria de paradistes provenen del territori tot i que també n'hi ha d'arreu de Catalunya i l'Estat.

Mercat Medieval de Castellvell gent vertical

Durant els dies de mercat es programa un espectacle cada hora. Un dels protagonistes és un drac gegant acompanyat d'una cercavila musical. Aquest element només s'ha vist en fires molt consolidades de Catalunya i l'Estat. Per als infants també hi haurà diversos tallers i jocs, com per exemple tallers de galetes, de fang, de mosaic, d'espases, campionats de tir amb arc, pintacares i molts més.

parada espades I Mercat Medieval Castellvell

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: