Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Deu curts del Festival FICVI, entre els 35 candidats als Goya

La notícia arriba durant la celebració del festival de Vila-seca, que seguirà projectant curts fins diumenge 24, dia del lliurament dels premis

Aquest divendres s'ha anunciat el nom dels 35 curtmetratges que competiran en la 36 edició dels Premios Goya, 10 dels quals són curts del FICVI Aquest divendres s'ha anunciat el nom dels 35 curtmetratges que competiran en la 36 edició dels Premios Goya, 10 dels quals són curts del FICVI CEDIDA
Cultura Redacció Infocamp
Divendres, 22 Octubre 2021 23:47

L'Academia de las Artes y las Ciencias Cinematográficas de España ja ha anunciat el nom dels 35 curtmetratges que competiran en la 36 edició dels Premios Goya. I entre aquests 35, en figuren 10 seleccionats pel Festival Internacional de Curtmetratges de Vila-seca (FICVI), 9 en la categoria de 'Ficció' i 1 en la categoria d''Animació':

Ficció
• La banyera de Sergi Martí
• Mindanao de Borja Soler
• No me da la vida d'Alauda Ruiz
• Polvo somos d'Estíbaliz Urresola
• Stanbrook d'Óscar Bernàcer
• Tótem Loba de Verónica Echegui
• Votamos de Santiago Requejo
• Xoves de comadres de Noemí Chantada

Animació
• The Monkey de Xosé Zapata

La notícia arriba just durant la celebració de la 6a edició del FICVI, que seguirà projectant curtmetratges fins diumenge 24, dia del lliurament de premis del festival.

Josep Bayo, director del FICVI, expressava així la seva satisfació: "Com a director del FICVI estic molt content que aquests fantàstics curtmetratges hagin estat preseleccionats pels GOYA, i agreixo la gran tasca dels meus companys del comitè de selecció. La notícia ha estat una gran injecció per continuar treballant".

Encara és possible veure gratis i en pantalla gran al festival FICVI les 9 obres preseleccionades en la categoria Ficció pels Goya. Divendres 22 i dissabte 23 d'octubre, a partir de les 18 h, a l'Auditori Josep Carreras de Vila-seca, aquests curtmetratges preseleccionats pels premis més importants del cinema espanyol seran projectats juntament amb la resta d'excel·lents films programats pel cap de setmana.

Podeu consultar la programació del FICVI en aquest enllaç.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: