Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Els elements del seguici prenen protagonisme a la vigília de Santa Úrsula

Aquest dissabte es recupera la Sortida de Vigília dels Gegants de Valls i la cercavila dels bous, mentre que la carretillada dels grups de foc tindrà públic dempeus

L’aixecament de restriccions permetrà incorporar al programa la Sortida de Vigília dels Gegants de Valls L’aixecament de restriccions permetrà incorporar al programa la Sortida de Vigília dels Gegants de Valls ARDIT PRODUCCIONS
Cultura Redacció Infocamp
Divendres, 22 Octubre 2021 22:09

L’aixecament de restriccions també permetrà que es puguin celebrar cercaviles amb elements del seguici, inicialment no previstes. Així, el dissabte 23 d'octubre, a les 11h, entra en el programa la Sortida de Vigília de Santa Úrsula per part dels Gegants de Valls i els grallers Bufalodre, a partir de les 11 h. Aquesta cercavila sortirà de la plaça del Blat i seguirà pels carrers de la Cort, Pati, Gonzàlez Alba, Alls, Forn Nou, Peixateria, Sant Antoni, Sant Sebastià, Santa Úrsula, Escudelles, Metges i Carme. Un cop acabat el concert previst al claustre del Carme, tornarà cap a la plaça del Blat pels carrers Carme, Carnisseria i Major.

També el 9è Correbous que organitza l’Associació el Bou podrà ser amb cercavila. Així, l’acte començarà a les 12h com ja estava previst, però la plantada dels Bous serà a la Titaranya, al carrer dels Metges. A partir de les 12.30h s’iniciarà la cercavila pel centre històric i la ballada de Bous a la plaça de la Zeta amb els Grallers els Blu’s. L’itinerari començarà a la pista esportiva de Sant Francesc i seguirà pels carrers del Carme, dels Metges, plaça de les Escudelles, Santa Úrsula, Sant Sebastià, Sant Antoni, Sant Pere, forn Nou, plaça dels Alls, Nou, plaça de la Zeta, d’en Bosch, Pati, carrer de la Cort i plaça del Blat per tornar al carrer dels Metges.

La carretillada dels grups de foc podrà tindre el públic d'empeus

Pel que fa a la carretillada dels grups de foc, les autoritzacions que concedeix l’Estat no permeten alterar el lloc de celebració, l’aparcament del Centre Històric, ni les distàncies de seguretat fixades. Això no obstant, s’ha ampliat l’aforament de manera que s’habilita una nova zona d’espectadors, amb públic dempeus i amb accés gratuït, que estarà ubicada just al darrera de la zona de cadires. Els nous espectadors accediran a l’aparcament un cop siguin les 19.30 h, i l’acte començarà un cop estiguin dins.

En el cas que es vagin introduint altres canvis en la programació, s'anirà informant progressivament i també s'actualitzaran a través de les xarxes socials.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: