Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Un concert a Constantí homenatjarà George Brassens en el centenari del seu naixement

El recital de Miquel Pujadó i Ferran Frauca s’organitza amb motiu del 1r aniversari del programa 'Tresors de la cançó francesa' de Constantí Ràdio

El cantant i escriptor, Miquel Pujadó, i l’actor i cantant, Ferran Frauca, versionaran cançons de Brassens El cantant i escriptor, Miquel Pujadó, i l’actor i cantant, Ferran Frauca, versionaran cançons de Brassens ARXIU / INFOCAMP
Cultura Redacció Infocamp
Dijous, 21 Octubre 2021 20:27

La Societat Cultural i Recreativa El Casino de Constantí acull aquest divendres, 22 d’octubre, a les 20h, un recital homenatge al poeta i cantautor fiancès, George Brassens. Coincidint amb el centenari del seu naixement, tindrà lloc un espectacle a càrrec del cantant i escriptor Miquel Pujadó i l’actor i cantant Ferran Frauca, que versionaran cançons de Brassens. El concert s'organitza amb motiu del primer aniversari del programa 'Tresors de la cançó francesa' que presenta Xavier Reinoso a Constantí Ràdio.

Figura única, singular i irrepetible en el món de la cançó, l’obra de Brassens ha estat traduïda a més de trenta idiomes, més de quatre-cents cinquanta intèrprets l’han homenatjat cantant les seves cançons; s'han publicat més de mig centenar de llibres sobre la seva vida i la seva obra; més de trenta tesis universitàries enfoquen la seva poesia, i el seu llenguatge, els seus temes, la seva música, tant a França com a l'exterior.

Durant el concert d’aquest divendres, que començarà a les 20 hores amb entrada gratuïta, Pujadó i Frauca interpreten, en solitari i a duo, i amanits amb comentaris i anècdotes, una vintena de temes de Brassens, alguns de molt coneguts ('La mala reputació', 'El goril·la', 'Pobre Martí', 'La bona Margot', 'El testament', 'Dins de l’aigua de la font més clara'…) i d’altres que seran tota una descoberta per a molts ('El petit flautista', 'El net d’Èpid', 'La rosa, l’ampolla i l’encaixada', 'Don Joan'…). Un repertori ple de cançons poètiques, punyents i plenes d’ironia i lucidesa.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: