Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Darrer cap de setmana per visitar l’exposició '55 Urnes per la Llibertat' a Tarragona

A la cloenda, que tindrà lloc diumenge al Refugi 1, hi assistiran els quatre presidents/es de l'ANC Carme Forcadell, Jordi Sànchez, Agustí Alcoberro i Elisenda Paluzié

Fins aquest diumenge 17 d'octubre, al Refugi 1, encara es pot veure l’exposició itinerant, ’55 Urnes per la Llibertat' Fins aquest diumenge 17 d'octubre, al Refugi 1, encara es pot veure l’exposició itinerant, ’55 Urnes per la Llibertat' ARXIU / INFOCAMP
Cultura Redacció Infocamp
Divendres, 15 Octubre 2021 20:56

Fins aquest diumenge 17 d'octubre, al Refugi 1, encara es pot veure l’exposició itinerant, ’55 Urnes per la Llibertat’ impulsada pel Comitè de Solidaritat Catalana i Assemblea Nacional Catalana de Tarragona (ANC), en homenatge als fets de l’1 d’octubre de 2017.

’55 Urnes per la Llibertat’ és una mostra artística que vol visibilitzar uns fets que han marcat la societat catalana. Va iniciar el seu recorregut a Brussel·les i s’ha exposat en espais de Perpinyà, Barcelona o Girona entre altres. Mostra el treball de 55 reputats artistes de Catalunya, des del nord fins al sud, on, a partir de les urnes de l’1-O, mostren les seves creacions i el seu compromís pel dret a decidir.

També s’acompanya amb una selecció de fotografies de Jordi Bartoli, membre de la cooperativa Divergence-images.com, realitzades entre el 20 de setembre i el 21 de desembre de 2017 per al diari francès "Le Monde".

L'acte de cloenda

I s’ha volgut tancat l’exposició en octubre, com a fita recordatòria dels fets que rememora la mostra amb un acte de cloenda aquest diumenge 17 d’octubre, a les 12 hores, a Tarragona, al Refugi 1 amb l’assistència dels quatre presidents i presidentes de l’Assemblea Nacional Catalana: Carme Forcadell, Jordi Sànchez, Agustí Alcoberro i Elisenda Paluzié. També hi actuarà Joan Reig, qui donarà el to musical al’esdeveniment.

Amb aquest acte, l’ANC vol posar punt i final a una exposició itinerant en la que diversos artistes expressen la seva particular visió, tant de les urnes que van protagonitzar l'1 d'octubre de 2017 com de les conseqüències que s’han viscut posteriorment.

L’horari expositiu és de dimarts a dissabte, de 10 a 13 h i de 16 a 19 h. Diumenge, d’11 a 14 h.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: