Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Concert de gralles, aquest divendres al Vendrell

 'Al Vendrell, les gralles', a càrrec de Les Antines i els Grallers de Barcelona, tindrà lloc a les 20h al Teatre Àngel Guimerà

 'Al Vendrell, les gralles', a càrrec de Les Antines i els Grallers de Barcelona, tindrà lloc a les 20h al Teatre Àngel Guimerà  'Al Vendrell, les gralles', a càrrec de Les Antines i els Grallers de Barcelona, tindrà lloc a les 20h al Teatre Àngel Guimerà CEDIDA
Cultura Redacció Infocamp
Divendres, 15 Octubre 2021 08:54

'Al Vendrell, les gralles' és un concert renovat de gralles, interpretat per dos grups joves que acorden el repertori tradicional de principi del segle xx amb la modernitat de noves composicions del XXI: Les Antines i els Grallers de Barcelona. El concert tindrà lloc aquest divendres 15 d'octubre, a les 20h, en el marc de la Fira de Santa Teresa.

Les Antines és un grup format per cinc noies de diferents comarques de Catalunya, vinculades al món de la música tradicional des de ben petites i amb inquietuds similars, decideixen el 2021 crear un grup de quatre gralles i un timbal enmig d'una pandèmia mundial.

Els Grallers de Barcelona són quatre nois de Barcelona que s’uneixen el 2020 per compartir el seu interès per la gralla, per aprendre i gaudir junts i per continuar i mantenir el repertori tradicional dels balls i concerts de gralles del segle passat, amb peces més actuals i innovacions interpretatives.

Les entrades

Les entrades són gratuïtes, però cal reservar-les a www.temporada.cat . Les persones interessades també les adquirir de forma presencial aquest divendres a la recepció de l'EMMPAC o bé a taquilla, una hora abans de la representació, sempre i quan l’aforament així ho permeti.

Per a més informació poden adreçar-se al telèfon 689 26 97 67 o a l’adreça electrònica Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: