Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

'Escena Cambrils' arrencarà amb un monòleg de Txèkov interpretat per Xavier Graset

L'espectacle, que tindrà lloc aquest dissabte 16 d'octubre al Teatre del Casal de Cambrils, podrà tenir una ocupació del 100%

'Escena Cambrils' s'estrena amb el monòleg 'Sobre els danys del tabac... i les ostres', una adaptació d’un text d’Anton Txèkov, interpretada per Xavier Graset 'Escena Cambrils' s'estrena amb el monòleg 'Sobre els danys del tabac... i les ostres', una adaptació d’un text d’Anton Txèkov, interpretada per Xavier Graset CEDIDA
Cultura Redacció Infocamp
Dijous, 14 Octubre 2021 20:54

Aquest dissabte 16 d’octubre, a les 21h, al Teatre del Casal de Cambrils (Plaça Església Sant Pere s/n), tindrà lloc l’estrena de la nova proposta de teatre professional per adults de la població, 'Escena Cambrils'. Es tracta d'un projecte impulsat per la productora Cap de Palaia Produccions, amb Iban Beltrán i Isaac Albesa al capdavant. En aquesta ocasió i després de l’anunci de la Generalitat, el Teatre del Casal de Cambrils podrà tenir una ocupació del 100% després de que les restriccions de públic han caigut. Això sí, serà obligatòria la mascareta durant tota la funció.

'Escena Cambrils' s'estrena amb el monòleg 'Sobre els danys del tabac... i les ostres', una adaptació d’un text d’Anton Txèkov, a càrrec del dramaturg reusenc Francesc Cerro i interpretada pel periodista i comunicador de Vila-seca, Xavier Graset. Fins dissabte al migdia es poden adquirir a www.entradium.com els abonaments de les quatre funcions d’'Escena Cambrils' amb un descompte del 25%. 30 euros El preu total de les entrades per les 4 funcions programades durant les pròximes setmanes a Cambrils és de 30 euros. Qui vulgui entrades invididuals ho podrà fer a la mateixa web al preu de 10 euros cada funció. A taquilla, les entrades valdran 12 euros. El nou aforament del Teatre del Casa, sense restricions, és de 250 localitats.

Les quatre obres del cicle

Aquesta primera proposta de Cap de Palaia Produccions, que compta amb el suport de la Diputació de Tarragona i de l’àrea de Cultura de l’Ajuntament de Cambrils, portarà durant la tardor 4 obres de teatre professional. Del 16 d’octubre al 26 de novembre es podran veure quatre funcions amb una presència destacada de companyies professionals del Camp de Tarragona o amb la presència d’actors de les nostres comarques:' Sobre els danys del tabac... i de les ostres' (16 d’octubre), 'Hotel Flamingo' (29 d’octubre), 'Les dones sàvies' (13 de novembre) i 'Els dies mentits' (26 de novembre).

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: