Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

El FIC-CAT comença el rodatge de la 14a edició, que se celebrarà del 4 a l'11 de juny de 2022

El Festival Internacional de Cinema en Català comptarà amb nova direcció, a càrrec de Cris Gambín i Toni Pinel

El Festival Internacional de Cinema en Català comptarà amb nova direcció, a càrrec de Cris Gambín i Toni Pinel El Festival Internacional de Cinema en Català comptarà amb nova direcció, a càrrec de Cris Gambín i Toni Pinel FIC-CAT
Cultura Redacció Infocamp
Dimarts, 12 Octubre 2021 16:04

El comitè organitzador del FIC-CAT, el Festival Internacional de Cinema en Català, comença a engegar la maquinària de cara la propera edició, que secelebrarà del 4 a l’11 de juny a Roda de Berà.

L’essència del festival continuarà sent la mateixa tot i el canvi de direcció. Després de 13 anys al capdavant, Antonio Barrero va decidir passar el relleu a dos companys del comitè: Cris Gambín i Toni Pinel, residents a Roda de Berà des de fa uns anys i ambdós dedicats professionalment al món audiovisual. Gambín i Pinel emprenen la nova etapa amb molta il·lusió i ganes de tirar endavant el consolidat festival, amb algunes idees noves, més transversalitat i fent encara més ús de les noves tecnologies per tal d’arribar a tots els públics.

Les inscripcions per participar en la 14a edició s’obriran el proper 25 d’octubre i es mantenen les mateixes categories a concurs: llargmetratge, curtmetratge, documental, treball de centre educatiu i videoclip. En el cas de la categoria Jove 48 Hores les inscripcions s’obriran més endavant.

Mentrestant, ja es poden consultar les bases a la pàgina web del festival, a www.fic-cat.cat.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: