Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

L'església de Sant Francesc de Paula de Valls protagonitza un cicle amb exposicions, conferències i visites

Entre els mesos d’octubre i novembre tindran lloc activitats per donar a conèixer l’edifici de l’església, tancada al culte des de l’any 1969

L'església de Sant Francesc de Paula acull una exposició retrospectiva sobre aquest edifici i la seva història L'església de Sant Francesc de Paula acull una exposició retrospectiva sobre aquest edifici i la seva història IEV
Cultura Redacció Infocamp
Dimarts, 12 Octubre 2021 01:08

Després de 50 anys tancada al públic i amb uns usos marcadament provisionals, l’Església de Sant Francesc de Paula de Valls, que tot i així s’ha mantingut tossudament present a la ciutat, és actualment la protagonista d’una primera fase de rehabilitació, amb una actuació decidida per part de la Regidoria d’Urbanisme, Patrimoni i Centre Històric a la teulada del temple que ha d’aturar la progressiva degradació d’aquest edifici del segle XVIII.

Tot coincidint amb la proposta de l’Ajuntament per a les Jornades Europees del Patrimoni a l’entorn de Sant Francesc, l’Institut d’Estudis Vallencs s’ha afegit a la iniciativa amb una exposició retrospectiva sobre aquest edifici i la seva història, que es va inaugurar el divendres 8 d’octubre.

exposició Sant Francesc de Paula Valls

També han proposat unes visites guiades per als dies 6 i 13 de novembre, i unes jornades dedicades al temple que es faran en diverses sessions a causa de la covid, i que tindran lloc els dies 14, 19, 21 i 27 d’octubre i 3 de novembre a la seu de l’IEV, a les 19:30h.

Per a les xerrades i sobretot per les visites -amb places molt limitades- es recomana inscripció prèvia al telèfon 977600660 o al correu Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la..

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: