Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Xerrada sobre els bombardejos a Reus i a Tortosa durant la Guerra Civil

La conferència 'Bombardejats', que tindrà lloc el divendres 15 d'octubre al Centre de Lectura, s'emmarca en els actes en record del president Companys

Imatge d'arxiu de Reus durant els bombardejos del 1937 Imatge d'arxiu de Reus durant els bombardejos del 1937 ARXIU / INFOCAMP
Cultura Redacció Infocamp
Dilluns, 11 Octubre 2021 20:24

Coincidint amb el 81è aniversari de l'assassinat del president de la Generalitat de Catalunya, Lluís Companys, el Centre de Lectura de Reus acollirà el proper divendres 15 d'octubre, a les 19:30h, la xerrada 'Bombardejats: Tortosa i Reus durant la guerra civil'. 

La xerrada anirà a càrrec d'Antoni Royo Aspa, autor del llibre 'Sarabatall i polseguina: testimonis de la Guerra Civil a Tortosa, i comptarà amb la participació de l'historiador Joan Navais Icart. 

L'acte, que tindrà lloc a la Sala Hortensi Güell, està coorganitzat per l'associació Cultura i Solidaritat, Reusdigital.cat i el Centre de Lectura.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: