Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Roda de Berà posa en marxa el IXè concurs literari 'Roca Plana'

Les obres hauran de tractar sobre l'amistat i es podran presentar fins al 19 de novembre

La Biblioteca Municipal Joan Martorell Coca, ha obert el termini de presentació d’obres de la novena edició del concurs literari ‘Roca Plana’ Baix Gaià La Biblioteca Municipal Joan Martorell Coca, ha obert el termini de presentació d’obres de la novena edició del concurs literari ‘Roca Plana’ Baix Gaià ARXIU / INFOCAMP
Cultura Redacció Infocamp
Dilluns, 11 Octubre 2021 16:17

L’Ajuntament de Roda de Berà, a través de la Biblioteca Municipal Joan Martorell Coca, ha obert el termini de presentació d’obres de la novena edició del concurs literari ‘Roca Plana’ Baix Gaià.

La participació és oberta a tots els públics, sense límit d’edat, d’acord a quatre categories diferenciades: infantil, de 9 a 11 anys; cadet, de 12 a 14 anys; juvenil, de 15 a 17 anys; i adults, per a majors de 18 anys.

Cada participant podrà concursar amb una única obra, que haurà d’haver estat escrita aquest any, en català, amb correcció, i sobre la temàtica “L’amistat”.

La decisió del Jurat es donarà a conèixer l’11 de desembre en un acte públic al Casino Municipal. Per a cadascuna de les quatre categories s’acordarà un primer premi, de 150 euros i un llibre, un segon, de 100 euros i un llibre, i un tercer premi, de 50 euros més un llibre.

Les obres s’han de lliurar, abans del 19 de novembre, a l’Arxiu Municipal, en format electrònic a l’adreça Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. Les bases completes es poden consultar al web de l’Ajuntament.

Un certamen consolidat

Després de vuit edicions, centenars d’obres rebudes de participants de molts municipis de la demarcació de Tarragona i també de l’àrea metropolitana de Barcelona, el concurs literari Roca Plana és un certamen ja consolidat. En la passada edició es van rebre un total de 75 obres, 34 dins de la categoria Infantil; 13 de la categoria Cadet; 8 obres de la categoria Juvenil; i 20 històries escrites per majors de 18 anys.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: