Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

'Rigor mortis', de Joan Gassió i 'A l’esquerra del pare', de Raimond Aguiló guanyen el I Certamen literari Neus Català

L’entrega de premis es converteix en un “emotiu” homenatge a la figura de la lluitadora antifeixista dels Guiamets

El I Certamen literari Neus Català s’ha celebrat aquest dissabte al Mirador dels Guiamets (Priorat) El I Certamen literari Neus Català s’ha celebrat aquest dissabte al Mirador dels Guiamets (Priorat) ÒMNIUM PRIORAT
Cultura ACN
Diumenge, 10 Octubre 2021 12:26

El I Certamen literari Neus Català s’ha celebrat aquest dissabte al Mirador dels Guiamets (Priorat) i ha comptat amb 89 obres entres les modalitats de poesia i prosa. El guanyador de prosa ha estat Joan Gassió amb l’obra ‘Rigor mortis’ mentre que el de poesia se l’ha emportat el falsetà Raimond Aguiló amb l’obra ‘A l’esquerra del pare’.

El vicepresident d’Òmnium Cultural, organitzadors dels premis, Marcel Mauri i la filla de Neus Català, Margarita Català, han entregat els guardons. L’acte ha acabat amb l’actuació de la cantant Marina Rossell que ha emocionat el públic. Durant els parlaments, Marcel Mauri ha reivindicat "la memòria de Neus Català i la de tantes lluitadores antifeixistes d'arreu del país per deixar-nos un món millor".

El certamen ha servit per homenatjar i recordar Neus Català coincidint que el 6 d’octubre va ser el dia del seu naixement.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: