Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

L'Orgue de Valls acull aquest dissabte un concert de l'organista Jordi Vergés

Portarà per títol 'Música d'orgue, del Barroc al segle XX'

El concert anirà a càrrec de Jordi Vergés Riart, organista titular de la Catedral de Tarragona El concert anirà a càrrec de Jordi Vergés Riart, organista titular de la Catedral de Tarragona ORGUE DE VALLS
Cultura Redacció Infocamp
Divendres, 01 Octubre 2021 21:49

Seguint amb els actes encara inaugurals de l'Orgue de Valls, s'ha programat un nou concert a l'església de Sant Joan per aquest dissabte 2 d'octubre, a les 18:00h. Aquesta vegada el concert anirà a càrrec de Jordi Vergés Riart, organista titular de la Catedral de Tarragona i un dels millors intèrprets de les nostres comarques. El concert, amb el títol 'Música d'orgue, del Barroc al segle XX', serà un recorregut per la música per a orgue des del primer barroc fins al segle XX.

El concert començarà amb l'obra 'Praeludium en Sol menor de Dietrich Buxtehude' (1637-1707) i continuarà amb obres de Vivaldi (1678-1741) i Bach (1685-1750). De Bach podrem escoltar 'Sechs Choräle von verschiedener Art'. Seguidament es passarà a la música tardobarroca, de la qual s'interpretarà el '1r moviment de la Simfonia nº 3 en Re major de Carles Baguer' (1768-1808). De la música romàntica es podrà escoltar la 'Coral n. 3 en La menor de César Franck' (1822-1890). I es tancarà el concert amb 'Les Litanies', de Jehan Alain (1911-1940).

Les entrades pel concert, al preu de 10€, es podran adquirir just abans del concert, a la mateixa entrada de l'església.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: