Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Torna el 'Cultura Urbana' del Vendrell

Davant la possibilitat de pluja, les activitats d'aquest dissabte 2 d'octubre es traslladaran al Pavelló de l'Escola Àngel Guimerà

Imatge de la presentació del 'Cultura Urbana' del Vendrell, que tindrà lloc aquest dissabte 2 d'octubre Imatge de la presentació del 'Cultura Urbana' del Vendrell, que tindrà lloc aquest dissabte 2 d'octubre AJUNTAMENT DEL VENDRELL
Cultura Redacció Infocamp
Divendres, 01 Octubre 2021 21:20

Aquest dissabte 2 d'octubre, torna el 'Cultura Urbana' del Vendrell, un esdeveniment internacional amb break, rap, grafits i dj.

Amb motiu de la possibilitat de pluja, les activitats del Cultura Urbana que estaven previstes al la pista exterior del Pavelló del CE Vendrell, es traslladaran al Pavelló de l'Escola Àngel Guimerà. Els grafits es mantindran al mur del pàrquing del carrer Colom que delimita les instal·lacions del CE Vendrell.

El regidor de Joventut, Rubén Gràcia, ha destacat que enguany es comptarà amb un Punt de Salut Jove per promoure la millora de la salut i el benestar d'adolecents i joves.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: