Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

El Festival Di(vi)nes arriba a la seva recta final amb un gran concert gratuït a Altafulla

El grup Poètic Trio clourà el festival, aquest divendres 1 d'octubre, a la plaça de l’Església 

El grup Poètic Trio clourà el festival, aquest divendres 1 d'octubre, a la plaça de l’Església  El grup Poètic Trio clourà el festival, aquest divendres 1 d'octubre, a la plaça de l’Església  POÈTIC TRIO
Cultura Redacció Infocamp
Divendres, 01 Octubre 2021 08:49

Aquest divendres 1 d'octubre, a les 21.00h, s’alçarà el teló de l’últim concert del cicle Di(vi)nes que porta a Altafulla una proposta musical molt potent. El grup Poètic Trio presentarà el seu espectacle 'Al mar Maragall' en el qual ha musicat totes les poesies del poeta Joan Maragall que parlen del mar, els pescadors i altres elements marítims. El concert s’iniciarà amb un tat de poesia de la poetessa Fe Ferré Ferraté, que presentarà textos del seu últim llibre 'Converses amb l’arbre de Júpiter'. El vi del concert serà el “Nyec” del celler Estol Verd de Rodonyà (DO Tarragona) i com a acompanyament hi haurà una bosseta d’avellanes de la DOP Avellana de Reus. Tot això, sense cap cost.

Així doncs, la música, la poesia i el vi seran els protagonistes de la vetllada que serà gratuïta tot i que serà necessària una invitació si es vol gaudir també del got del vi del concert i de la bossa d’avellanes torrades. Per a qui no pugui passar a recollir les invitacions per l’Ajuntament d’Altafulla, les pot reservar per correu a Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. dient el nom i el número d’entrades que necessita i que haura recollir el mateix dia del concert.

Cinc edicions de festival

El festival Di(vi)nes va néixer l’any 2017 amb l’objectiu de difondre la creativitat en clau femenina i s’ha convertit en tot un referent al país a més d’una data fixa al calendari festiu de Catalunya. Enguany els dos primers concerts han estat a La Fira Centre Comercial de Reus. El passat divendres va actuar-hi la cantant Lynne Martin i la poetessa Dolors Ollé. El primer concert va anar a càrrec de la cantant Maria Fort i la poetessa Carme López. El festival Di(vi)nes està patrocinat per La Fira Centre Comercial, la Fundació Privada Mútua Catalana i la Diputació de Tarragona.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: