Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

El Festival Accents d'enguany tindrà 24 concerts en set municipis del Baix Camp i el Tarragonès

Entre l'1 d'octubre i el 10 de desembre hi actuaran Maria Arnal i Marcel Bagés, Joan Colomo, Ginestà o Albert Pla

L'artista vendrellenc Pemi Rovirosa, a la presentació del Festival Accents 2021 L'artista vendrellenc Pemi Rovirosa, a la presentació del Festival Accents 2021 CEDIDA
Cultura Infocamp/ ACN
Dilluns, 20 Setembre 2021 20:20

La vuitena edició del Festival Accents comptarà enguany amb 24 concerts repartits per set municipis del Baix Camp i el Tarragonès. Reus tornarà a ser l'epicentre del certamen i acollirà la meitat de les actuacions, mentre que la resta es faran a Riudoms, Cambrils, la Selva del Camp, Mont-roig del Camp i, per primera vegada, també a Botarell i el Morell.

Els grups i les dates

Els grups que passaran per l’Accents 2021 arriben al festival en molts casos per efectuar l’estrena del disc al Camp de Tarragona o per realitzar una actuació singular.

Així, entre els artistes que es podran veure durant aquests dos mesos i mig, trobem el nou espectacle de Maria Arnal i Marcel Bagés (Teatre Fortuny, 10 de desembre) on presentaran el seu aclamat segon disc ‘Clamor’; el valencià Xavi Sarrià amb la seva banda en el concert-projecció ‘Que no s’apaguen les estrel·les’ amb convidats especials (Teatre Fortuny, 27 de novembre); el nou recital en solitari d’Albert Pla (Teatre Bartrina, 15 d’octubre); el duet Ginestà, una de les formacions amb més seguidors joves del país (Teatre Bartrina, 28 de novembre); la cantautora vigatana de gran projecció internacional Joana Serrat, que presentarà el seu nou disc al Teatre Bartrina acompanyada de la seva banda el dissabte 6 de novembre.

Amb l’objectiu de connectar amb el públic jove, l’Accents porta propostes com ara la de la surienca Beth, que actuarà al Teatre Auditori de Riudoms el 13 de novembre presentant el seu nou treball ‘Origen’. El dia 24 d’octubre, Riudoms acollirà també l’espectacle Arrels, de Pep Gimeno ‘Botifarra’, on el ‘cantaor’ valencià oferirà la seva proposta d’una forma molt més propera i despullada del que és habitual. A la Selva del Camp tindrem l’oportunitat d’escoltar un dels grans de la cançó. Toti Soler i Gemma Humet actuaran al Castell del Paborde el 20 de novembre, amb l’espectacle Petita Festa, que entre altres incorpora diverses cançons de l’Ovidi Montllor. Abans (23 d’octubre), al mateix espai, Magalí Sare i Manel Fortià presentaran el primer disc enregistrat per aquest duet: Fang i núvols.

On també s’escoltaran les cançons de l’Ovidi Montllor serà al Teatre Auditori del Morell la nit del divendres 22 d’octubre, que comptarà amb l’espectacle d’homenatge i reivindicació del cantautor d’Alcoi amb el grup Ovidi 4, reforçat en aquesta ocasió amb Toti Soler, guitarrista que va acompanyar durant bona part de la seva trajectòria l’Ovidi.

Al Jardí Botànic de Botarell, població que s’estrena enguany a l’Accents, hi actuarà el cantant i guitarrista del Vendrell, Pemi Rovirosa, amb el seu primer disc en solitari Vida. El component de Lax’n’busto actuarà en aquesta població liderant un grup format per sis músics més. El segon concerts de l’Accents a Botarell tindrà lloc la tarda del diumenge 17 d’octubre amb la tortosina Montse Castellà, que torna al festival per quart cop per presentar el disc Salicòrnia. A Mont-roig del Camp, l’Accents hi aterrarà de nou després del parèntesi de l’any passat amb el concert vermut de Gessamí Boada, el 10 d’octubre a les 13h a la plaça Mossèn Gaietà Ivern.

Per últim, Cambrils acollirà tres actuacions de l’Accents 2021. El diumenge 24 d’octubre a la Cripta de l’Ermita hi haurà l’homenatge a la cantautora Cecilia amb l’espectacle de Lídia Pujol acompanyada de Marina Garcés titulat ‘Conversando con Cecilia’; l’actuació de Lia Sampai (21 de novembre) presentant el seu primer disc i també el concert tast de vins amb els vins de la DO Catalunya amb la cantant de Vinyols Monkey Jane, el divendres 19 de novembre.

Concert inaugural i concerts vermut

El concert inaugural de l’Accents el protagonitzarà Ricky Gil & Biscuit als Jardins de la Casa Rull el divendres 1 d’octubre a les 20.30h, en una actuació on el component de Britghon 64 presentarà el seu primer disc en solitari cantat íntegrament en català, ‘Infinites rutes invisibles’.

A més, s'incorpora el cicle 'Som flamencs', que tindrà tres actuacions.

Les entrades han sortit a la venda aquest dilluns a www.entradium.com

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: