Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

La Fundació Apel·les Fenosa obre el curs a les portes del 20è aniversari de l'obertura del Museu

El curs s'obre amb la continuació de la rehabilitació del Portal del Pardo del Vendrell, on s'intervindrà en els esgrafiats de la façana que dona al pont de França

Jean Marie del Moral - Taller d’Apel·les Fenosa, Bd. Saint Jacques, París, 1981 Jean Marie del Moral - Taller d’Apel·les Fenosa, Bd. Saint Jacques, París, 1981 FUNDACIÓ FENOSA
Cultura Redacció Infocamp
Dimecres, 15 Setembre 2021 12:29

Si aquest estiu la Fundació Apel·les Fenosa s’ha mantingut activa amb la restauració i inauguració de la consolidació dels esgrafiats de les façanes del Portal del Pardo, i la cessió de l’escultura 'Tempesta perseguida pel Bon Temps' al Vendrell, ara obre el curs amb la continuació de la rehabilitació del palau renaixentista amb la mirada enfocada a la intervenció en els esgrafiats de la façana que dona al pont de França i la celebració del vintè aniversari de l’obertura del museu.

Les activitats començaran, aquest dimecres 15 de setembre, amb la inauguració d’una exposició a la Galeria Marc Domènech de Barcelona que posa en paral·lel l’obra de Fenosa amb la del poeta Henri Michaux, que va ser amic seu als anys 20 a París.

Nova col·lecció fotogràfica i edició del Diccionari Fenosa

A mitjans d’octubre, s’inaugurarà al Vendrell la col·lecció fotogràfica 'Forvm' de Chantal Grande i David Balsells, un recorregut i homenatge a una de les col·leccions fotogràfiques privades més rellevants de Catalunya i que es conserva a la demarcació de Tarragona. Cal recordar que Fenosa va ser íntim amic de Brassaï, Man Ray, Izis, Savitry, Català Roca o Jean Marie del Moral.

En aquest darrer trimestre de l’any també està prevista l’edició del Diccionari Fenosa, que il·lustra i explica els noms propis imprescindibles per conèixer la vida de l’escultor.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: