Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Manu Guix tancarà aquest diumenge la celebració de la Diada a la Bisbal del Penedès

La Diada s'iniciarà a les 11h amb un concert de la Cobla Cossetània, amb una actuació de lluïment de la Colla Sardanista de la Lira Vendrellenca

Manu Guix oferirà una actuació en format acústic, aquest diumenge 12 de setembre,a les 19h, a la plaça Pau Casals Manu Guix oferirà una actuació en format acústic, aquest diumenge 12 de setembre,a les 19h, a la plaça Pau Casals ARXIU / INFOCAMP
Cultura Redacció Infocamp
Dissabte, 11 Setembre 2021 16:51

La Bisbal del Penedès celebrarà els actes de la Diada Nacional de Catalunya l'endemà de l'Onze de Setembre. Els actes s'iniciaran, aquest diumenge 12 de setembre, a les 11h, a la plaça Pau Casals (la pista), amb el concert de la Cobla Cossetània i l'actuació de lluïment de la Colla Sardanista de la Lira Vendrellenca.

Els actes es reprendran, a les 19h, a la mateixa pista, amb l'actuació de l'intèrpret i compositor Manu Guix. L'artista presentarà en format acústic -veu i piano- les cançons de tota la seva discografia. També interpretarà versions d'altres temes clàssics de la música de tots els temps. Un concert on el públic també podrà escollir el repertori, fent que cada espectacle sigui únic i diferent.

Per assistir-hi, cal fer la reserva prèvia 608568881 o el Whatsapp 684416843. Durant els actes serà imprescindible l'ús de la mascareta.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: