Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

El Concurs de Grups Amateurs de Teatre torna a Santa Coloma

El Teatre Municipal de l’Estrella acollirà aquest diumenge la primera obra, de Qollonaka Grup de Teatre de Terrassa, que serà 'Escac i Mat'

El Teatre Municipal de l’Estrella acollirà aquest diumenge la primera obra, de Qollonaka Grup de Teatre de Terrassa, que serà 'Escac i Mat' El Teatre Municipal de l’Estrella acollirà aquest diumenge la primera obra, de Qollonaka Grup de Teatre de Terrassa, que serà 'Escac i Mat' ARXIU / INFOCAMP
Cultura Redacció Infocamp
Dissabte, 11 Setembre 2021 16:33

Després que l’any passat no es pogués celebrar per culpa de les restriccions de la pandèmia, aquest diumenge 12 de setembre torna el Concurs de Grups Amateurs de Teatre de Santa Coloma de Queralt. Ja serà la sisena edició d’aquest certamen que com a novetat d’aquest any augmenta amb dues les obres que s’hi representaran, passant de les sis habituals a les vuit d’aquesta edició.

El concurs s’allargarà fins l’últim diumenge de novembre i hi passaran grups amateurs d’arreu del territori català. Totes les representacions es faran en diumenge a les 19h. El preu de l’abonament per a tot el concurs és de 40 euros i les entrades individuals tenen un cost de 6 euros.

La primera actuació, “Escac i Mat”

Així doncs, el Teatre Municipal de l’Estrella acollirà aquest diumenge la primera obra, de Qollonaka Grup de Teatre de Terrassa, que serà “Escac i Mat”. L’obra és la història de dos perdedors. Richard Collins és un escriptor d’èxit, masclista i egocèntric que viu en un mon que ell mateix s’ha creat a la seva conveniència.

Per altra banda, Sandro Fazzi és un perruquer que viu per sobre de les seves possibilitats i que comet l’error d’entrar a la vida d’en Richard Collins i acceptar les seves regles del joc. Tots dos juguen una partida d’escacs on ningú guanya. Aqueta obra és un joc diabòlic on ningú mesura i valora de forma adequada a l’adversari.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: