Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Lliuren els premis del 9è Concurs de Relats breus i de Poesia de Vimbodí i Poblet

Els premiats van recollir els seus guardons en un acte organitzat aquest cap de setmana a la plaça Major del municipi

Els premiats van recollir els seus guardons en un acte organitzat aquest cap de setmana a la plaça Major del municipi Els premiats van recollir els seus guardons en un acte organitzat aquest cap de setmana a la plaça Major del municipi AJUNTAMENT DE VIMBODÍ I POBLET
Cultura Redacció Infocamp
Dimecres, 08 Setembre 2021 08:44

Els guardonats del 9è Concurs de Relats breus i de Poesia de Vimbodí i Poblet ja tenen els premi merescut a la seva tasca. Aquest dissabte, 4 de setembre, es va dur a terme l’entrega de premis d’aquest certamen, organitzat pel Casal d’Avis del municipi amb la col·laboració del Consell Comarcal de la Conca de Barberà i l’Ajuntament de Vimbodí i Poblet.

Com en ocasions anteriors, l’objectiu del concurs és el d’estimular i reconèixer la creació literària i artística de la gent del municipi de Vimbodí i Poblet i de tothom en general. Per aquest motiu, en l’edició d’aquest 2021 es van establir diverses categories de relat breu i poesia, cadascuna dividida entre infants de fins a 12 anys i adults.

Els premiats de l’edició d’enguany són: Dana Picanyol Palau (relat breu / joves de 13 a 17 anys), Antoni Lozano Rabaneda (relat breu / adults), Mariona Baranda Gonzàlez (poesia joves / de 13 a 17 anys) i Eva Gayà Creus (poesia adults).

L’acte d’entrega de premis es va dur a terme en un ambient distès, en el qual els premiats van poder recollir el seu reconeixement, davant de diverses persones que es van congregar per escoltar-los. A tots ells, l’organització vol felicitar-los per la seva tasca, així com a la resta de participants que han volgut sumar-se al certamen.

El jurat del certamen l’han format representants de l'àmbit literari i cultural, i del Casal d'Avis municipal. L’elenc ha estat format per Andreu Carranza —escriptor i guanyador de diferents premis com el Premi Josep Pla l'any 2015 amb l'obra El Poeta del Poble— Daniel Huerta, Salvador Alloza Carrión, Pilar Gallego València i Carmina Ral. També hi han participat amb veu però sense vot Pilar Carrión Escribano, representant del Casal d'Avis de Vimbodí i Poblet —amb veu però sense vot— i, com a representant de l’Ajuntament de Vimbodí i Poblet, Maria Rosa Palau Caixal.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: