Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

El concurs familiar de castells de sorra torna a la platja del Regueral de Cambrils

'Castells fantasia' de Tarragona es va emportar el primer premi per tercer any consecutiu

'Castells fantasia' de Tarragona es va emportar el primer premi per tercer any consecutiu 'Castells fantasia' de Tarragona es va emportar el primer premi per tercer any consecutiu AJUNTAMENT DE CAMBRILS
Cultura Redacció Infocamp
Dimarts, 07 Setembre 2021 19:52

La platja del Regueral va ser l’escenari de la tercera edició del concurs de castells de sorra organitzat pel Patronat de Turisme de l’Ajuntament de Cambrils el passat dissabte 4 de setembre.

Un total de 16 equips d’un màxim de tres 3 persones (una de les quals havia de ser menor de 12 anys) van construir figures de sorra de 10 a 13 hores. Les persones participants, majoritàriament pares, mares, fills i filles, procedien de municipis com Saragossa, Cambrils, Reus, Lleida, Girona, Tortosa, Cervera o La Rioja.

Les figures van ser valorades per un jurat format per la regidora de Turisme, Marta Borràs, l’adjunta a la gerència del patronat, Cristina Carmona, el gerent del Nàutic Parc, Jordi Rom, i el president de la Unió de Botiguers, Tomàs Sierra.

L’equip 'Castells Fantasia' de Tarragona es va emportar les entrades al Port Aventura del primer premi per tercer any consecutiu. En segon lloc, 'Pikatino' de Cambrils va aconseguir les entrades per Aquopolis del segon premi i 'Pez Koi' de Reus es va classificar en tercera posició i va guanyar un recorregut en vaixell pel litoral de Cambrils.

                                                           'Pikatino', de Cambrils, el segon premi:

Concurs de castells de sorra Cambrils 2021 segon premi mitjà

També es va fer un sorteig de 6 targetes de 25€ per gastar a les botigues de la UB i totes les persones participants van rebre una foto d’equip i una bossa amb obsequis. A més, es van facilitar barrets de palla i gorres per protegir-se del sol, i durant tot el matí els equips van tenir a la seva disposició beguda (cortesia de Coca-Cola) i fruita (cortesia de Disfruta & Verdura).

En aquesta tercera edició hi van col·laborar PortAventura, Aquopolis, Nàutic Parc, Coca-cola, Babaria Cosmetica Natural, Disfruta & Verdura, Parc Samà, i la Unió de Botiguers.

El 2018 el Patronat de Turisme va recuperar aquesta activitat familiar de caràcter amateur que ja s’havia celebrat anteriorment a Cambrils. Les dues primeres edicions de la nova etapa van ser tot un èxit amb la participació de més de 20 equips. L’any passat es va haver de suspendre per la situació sanitària i enguany s’ha tornat a organitzar amb una reducció del nombre de parcel·les i amb totes les mesures de seguretat.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: