Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

El FITT tanca la seva desena edició amb un 85% d'ocupació

El Festival Internacional de Teatre de Tarragona ha programat en quatre dies fins a divuit actes en diferents espais

La companyia Pont Flotant va concloure el dissabte passat la desena edició del FITT amb l’espectacle ‘Acampada’ al Teatre Metropol amb totes les entrades exhaurides La companyia Pont Flotant va concloure el dissabte passat la desena edició del FITT amb l’espectacle ‘Acampada’ al Teatre Metropol amb totes les entrades exhaurides ALBERT RUÉ
Cultura Redacció Infocamp
Dilluns, 06 Setembre 2021 12:01

Quaranta-vuit hores després de posar a la venda les entrades úniques dels espectacles ja s’havien exhaurit les entrades per la cloenda del FITT 2021. Un fet que s’ha repetit en dotze dels divuit actes que s’han dut a terme durant aquesta edició i que demostra la bona salut del festival.

El FITT (Festival Internacional de Teatre de Tarragona) ha inaugurat la temporada cultural tarragonina superant de nou les adversitats de la situació actual i amb un 60% més de persones abonades a tot el festival. Els efectes de la situació actual han reforçat la confiança del públic i l’aposta de viure el FITT com una experiència. L’any passat es va duplicar el nombre de persones abonades respecte a l’any 2019 i en aquesta edició, el FITT segueix sumant fins a un 60% més que el 2020.

L’organització celebra l’augment exponencial de participació i de persones abonades al festival i agraeix el comportament exemplar de totes les assistents en el que ha estat el seu desè aniversari. El festival ha aconseguit superar amb escreix els reptes d'aquesta edició batent rècords de venda d'abonaments previs i aconseguint mantenir la seva programació original.

S’acaba la desena edició del FITT, però fins a l’1 d’octubre encara podran gaudir de la seva segona producció: l’storywalker 'Em dic Carola' de la tarragonina Maria Roig Alsina. Una proposta immersiva pels carrerons de la Part Alta que relata la història d’un amor impossible entre dues dones després de la Guerra Civil.

Entrades disponibles a www.fitt.cat

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: