Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Montblanc vibra amb la sisena edició de l'Essències Jazz Festival

El festival tanca amb el 90% d’entrades venudes

El festival tanca amb el 90% d’entrades venudes El festival tanca amb el 90% d’entrades venudes Imatges: AGUSTINA ARÁN
Cultura Redacció Infocamp
Dilluns, 30 Agost 2021 21:26

Després de no haver pogut celebrar plenament la cinquena edició a causa de la situació pandèmica, Montblanc ha estat aquest cap de setmana la seu de la sisena edició de l’Essències Jazz Festival.

El festival, que ja està plenament consolidat, ha tancat enguany amb 1.000 entrades venudes, el 90% de l’aforament. Durant dos dies el públic assistent ha vibrat amb concerts de jazz d’altíssim nivell i propostes musicals d’estils diferents al ‘Cara B’ de l’Essències.

El dissabte 28 d’agost la Muralla de Santa Tecla de la capital de la Conca de Barberà ha acollit tres concerts inèdits capitanejats per primeres espases del jazz: Marco Mezquida & Chicuelo, Ignasi Terraza Trio ft. Josep Maria Farràs i Carles Margarit Quintet recordant Joan Margarit.

L’explosiu Albert Pla ha estat el cap de cartell del ‘Cara B’ de l'Essències la nit de divendres 27 d’agost, i ha compartit escenari amb la banda autòctona Bandarra Street Orkestra.

Albert Pla Essències Agustina Arán

Finalitzada la sisena edició, l’Essències Jazz Festival ja té la mirada posada en el 2022 i confia poder celebrar el seu setè aniversari amb una programació que, de ben segur, seguirà sorprenent a tothom amb propostes inèdites.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: