Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Constantí gaudeix d'una nit d'havaneres amb el grup Olla Barrejada

Les activitats del cicle 'Fem Estiu, Fem Constantí' finalitzaran, el proper divendres 3 de setembre, amb un recital de poesia

Imatge del concert d'havaneres que el grup Olla Barrejada va oferir el passat divendres 27 d'agost dintre del cicle 'Fem Estiu, Fem Constantí' Imatge del concert d'havaneres que el grup Olla Barrejada va oferir el passat divendres 27 d'agost dintre del cicle 'Fem Estiu, Fem Constantí' AJUNTAMENT DE CONSTANTÍ
Cultura Redacció Infocamp
Dilluns, 30 Agost 2021 11:35

El cicle d’activitats 'Fem Estiu, Fem Constantí' arriba a la seva recta final, i el passat divendres tancava les activitats del mes d’agost amb un concert d’havaneres que va protagonitzar el grup Olla Barrejada, a la plaça de les Escoles Velles. Nascut a la Secuita l’any 1983, Olla Barrejada és el grup d’havaneres en actiu més antic de la demarcació de Tarragona i va oferir un repertori basat en cançons pròpies combinades amb les millors cançons marineres i de taverna.

Les activitats del cicle 'Fem Estiu, Fem Constantí' finalitzaran aquest proper divendres 3 de setembre amb un 'Recital de poesia', a càrrec de l'Associació Literària de Constantí.

Durant aquest mes d’agost, el cicle d’activitats d’estiu ha continuat amb diverses activitats culturals, com l’activitat d'observació astronòmica del passat 6 d’agost al Camp de Futbol Municipal La Coma, a càrrec d’Univers Quark, o les sessions de cinema familiar a la fresca amb la projecció de les pel·lícules 'Onward' i 'Padre no hay más uno'. D’altra banda, fins aquest 30 d’agost s’ha pogut veure a la Piscina Municipal l’exposició 'Operació d'Aigua', organitzada per Agbar.

Al llarg de tot l'estiu, la Biblioteca Municipal també ha seguit amb les activitats 'A l'estiu...fem Biblioteca', que van des de contacontes, activitats i manualitats per escoltar i jugar amb els llibres.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: