Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

El Cicle de Cinema Infantil en Català de La Fira Centre Comercial continua tot el mes de setembre

Aquest setembre es projectaran cinc pel·lícules més als Cines Axion de Reus

El CINC es reprendrà aquest dijous 2 de setembre amb la pel·lícula 'El cavaller del drac' El CINC es reprendrà aquest dijous 2 de setembre amb la pel·lícula 'El cavaller del drac' ARXIU / INFOCAMP
Cultura Redacció Infocamp
Dilluns, 30 Agost 2021 09:54

Després de l’èxit de públic dels mesos de juliol i agost, el CINC, Cicle de Cinema Infantil en Català a Reus, continua tot el mes de setembre amb la projecció de cinc títols més a La Fira Centre Comercial. El proper dijous 2 de setembre es podrà veure 'El cavaller del drac', i aquesta edició finalitzarà el 30 de setembre amb la projecció de 'Peter Rabbit 2: L’escapada'.

Fins ara les sessions han tingut una mitjana de 70 espectadors, que ha crescut a partir de a la quarta sessió, quan es va traslladar a una sala amb més capacitat perquè als films anteriors s’havien exhaurit les localitats.

La programació del mes de setembre incorpora títols estrenats recentment com ara 'Upsss! 2: I ara on és Noè. L’aventura continua' o '4 nens i “allò”' a un preu per a tots els públics, amb l’esperit d’acostar el cinema en català a tothom. Les sessions es fan cada dijous, a les 18.30 h, als Cines Axion, ubicats a l’interior de La Fira.

Els organitzadors volen recordar que les entrades es poden adquirir anticipadament al web de Cines Axion https://www.cinesaxion.com/reus/

Programació del mes de setembre

2/9/2021 El cavaller del drac
9/9/2021 Upps 2: I ara on és Noè?
16/9/2021 4 nens i "allò"
23/9/2021 Els elfkins
30/9/2021 Peter Rabbit 2: L'escapada

A Reus el CINC està organitzat per La Fira Centre Comercial als Cines Axion i compta amb el suport del Centre de Normalització Lingüística de l’Àrea de Reus Miquel Ventura i de la Regidoria de Cultura i Política Lingüística de l’Ajuntament de Reus.

EL CINC és una iniciativa de Política Lingüística del Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya per fer créixer l’oferta i el consum de cinema infantil en català, amb la col·laboració del Consorci per a la Normalització Lingüística i diversos ajuntaments, institucions, entitats i cinemes.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: