Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Ja es poden demanar les entrades pel cicle musical 'Racons de Mar' del Port de Tarragona

Els dies 3 i 4 de setembre es podrà gaudir de set concerts i un taller familiar de creació d’instruments en diferents espais portuaris

Paula Valls serà una de les artistes convidada al nou cicle 'Racons de Mar' Paula Valls serà una de les artistes convidada al nou cicle 'Racons de Mar' PORT DE TARRAGONA
Cultura Redacció Infocamp
Dijous, 26 Agost 2021 07:49

El Port de Tarragona activarà, a partir d'aquest dijous 26 d’agost, la plataforma https://entradium.com/ per poder sol·licitar les entrades, gratuïtes, als concerts organitzats en la primera edició del cicle musical ‘Racons de Mar’. També es podran aconseguir accedint a l’espai web del Port Tarragona - Teatret del Serrallo.

Durant el divendres 3 i el dissabte 4 de setembre, ‘Racons de Mar’ envairà musicalment diferents espais de la façana marítima de la ciutat. Un cartell que començarà el divendres, a les 20.30 h, al Far de la Banya, amb un dels més reconeguts compositors del panorama musical català, Manu Guix.

El festival ‘Racons de Mar’ neix aquest any 2021 com una proposta social, musical i cultural per tal d’acomplir diversos objectius. El primer, la voluntat del Port Tarragona d’apropar a la ciutat espais de la façana marítima dins del domini portuari, on poder gaudir de trobades culturals. El segon objectiu és apostar pel talent del territori oferint als i les artistes nous espais oberts on representar les seves creacions musicals. I per finalitzar, el tercer i últimobjectiu és utilitzar el binomi música i mar per oferir al públic un nou ús dels espais portuaris.

Un total de set concerts i un taller de creació d’instruments familiar formaran part d’aquest primer cicle de ‘Racons de Mar’ als entorns més emblemàtics i màgics de la zona de la façana marítima de Tarragona. L’entorn del nou edifici institucional (recentment rehabilitat), el Far de la Banya, la Pèrgola del Serrallo, el Teatret del Serrallo i l’amfiteatre de la Marina Port Tarraco. En aquest darrer cas, gràcies a la col·laboració de Marina Port Tarraco que ha volgut sumar-se a aquesta iniciativa aportant-hi espais i recursos.

El cartell de ‘Racons de Mar’

1. Manu Guix | Divendres 3 de setembre 20.30 h Far de la Banya
2. Paula Valls | Dissabte 4 de setembre 20.00 h Entorn nou edifici
3. Joan Masdéu | Dissabte 4 de setembre 21:00 h El Teatret del Serrallo
4. Cantautors/es d’edicions PortAutor/es
o Monkey Jane | Dissabte 4 de setembre 19:00 h Marina Port Tarraco
o Volpini Bros | Dissabte 4 de setembre 20:00 h Marina Port Tarraco
o Ñekü | Dissabte 4 de setembre 21:00 h Marina Port Tarraco
5. Dani Pulmón | Dissabte 4 de setembre 18:30 h Pèrgola del Serrallo
6. Taller familiar instrumental / Dissabte 4 de setembre de 17:00 h a 19:00h a la Pèrgola del Serrallo

Les entrades

Les entrades, gratuïtes, es podran adquirir a la pàgina del Teatret del Serrallo i a la plataforma https://entradium.com/ ,a partir del 26 d’agost.

Cal afegir que tots els concerts tindran un aforament limitat i estaran subjectes als protocols i mesures d’higiene i seguretat que estiguin en actiu per la Covid-19.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: