Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

PortAutors/es i la FIM de Vila-seca estableixen un acord de col·laboració

La direcció de la fira de música emergent i familiar seleccionarà una de les persones finalistes del PortAutors/es per a participar a la FIM 2022

Imatge d'arxiu d'una actuació del concurs 'PortAutors', al Teatret del Serrallo Imatge d'arxiu d'una actuació del concurs 'PortAutors', al Teatret del Serrallo PORT DE TARRAGONA
Cultura Redacció Infocamp
Dimarts, 24 Agost 2021 12:50

La quarta edició del concurs PortAutors/es de Tarragona arriba amb una gran novetat i una nova col·laboració amb un dels esdeveniments culturals més reconeguts del territori, la FiM, fira de música emergent i familiar de Vila-seca (FiM).

L’edició d’enguany del concurs musical del Port Tarragona, PortAutors/es, sota l’organització del Teatret del Serrallo, incorpora un nou premi que consistirà en la participació, d’una de les persones finalistes de PortAutors/es, a la fira de música emergent i familiar de Vila-seca (FiM) que se celebrarà l’any 2022.

La FiM Vila-seca 2022 programarà actes per a una de les persones finalistes de PortAutors/es establint un compromís que es tradueix en suport i en el fet de fer d’antena del talent de casa nostra. La FiM donarà visibilitat i programació a l’artista que serà seleccionat/da per la mateixa direcció artística de la FIM.

Aquest fet potencia i fa, encara més atractiva, la participació en PortAutors/es, un cicle musical que busca noves i nous artistes del territori. Artistes que tindran una nova opció per mostrar les seves creacions en un esdeveniment professional com és la FiM Vila-seca, dedicat a la música emergent i familiar que es va reprendre el passat mes de maig i compta amb 17 edicions.

PortAutors/es i la FiM Vila-seca tenen la voluntat de col·laborar i establir sinèrgies que sumin a les iniciatives respectives i al conjunt de l’escena musical i del sector.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: