Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

L'Essències Jazz Festival torna aquest cap de setmana a Montblanc amb primeres espases del jazz

Albert Pla serà el protagonista del 'Cara B' de l'Essències la nit de divendres 27 d'agost

L'Essències Jazz Festival tindrà lloc el divendres i dissabte a Montblanc L'Essències Jazz Festival tindrà lloc el divendres i dissabte a Montblanc ESSÈNCIES
Cultura Redacció Infocamp
Dimarts, 24 Agost 2021 11:45

Després d’una primera parada a Maó el passat mes de juliol amb Gonzalo del Val Trio ft. Benet Palet, l'Essències Jazz Festival arrenca aquest cap de setmana a Montblanc amb més força que mai i oferint espectacles de primeríssim nivell. Aquesta és la sisena edició d’un festival plenament consolidat i que des dels seus inicis ha destacat entre les propostes culturals estiuenques del país per la seva capacitat de sorprendre el públic assistent amb artistes de primer nivell i propostes inèdites.

Les primeres espases del jazz, a Montblanc

El jazz és, sense dubte, el seu senyal d’identitat. Han passat pel seu escenari multitud d’artistes talentosos del món jazzístic, com ara en Carles Benavent, Andrea Motis, Raynald Colom, Llibert Fortuny, La Vella Dixieland, Perico Sambeat o Gorka Benítez, entre d’altres. El festival també té, però, una ‘Cara B’, un espai dedicat a altres estils musicals que fins la data han abastat des del reggae i l’ska de Dr. Calypso fins al rock català de la mà de Gerard Quintana, Quimi Portet o Xarim Aresté, passant pel rap reivindicatiu de Pablo Hasél.

Després de no haver pogut celebrar plenament la cinquena edició del festival a causa de la situació pandèmica, enguany una fita tan especial com la sisena edició mereix un cartell a l’alçada. Així, dissabte 28 d’agost la Muralla de Santa Tecla de la capital de la Conca de Barberà acollirà tres concerts inèdits capitanejats també per primeres espases del jazz: Marco Mezquida & Chicuelo, Ignasi Terraza Trio ft. Josep Maria Farràs i Carles Margarit Quintet recordant Joan Margarit. Essències en estat pur.

Albert Pla, a l'Essències 'Cara B'

L’explosiu Albert Pla serà el cap de cartell del Cara B de l'Essències la nit de divendres 27 d’agost a Montblanc, i compartirà escenari amb la banda autòctona Bandarra Street Orkestra, que cinc anys després tornarà a trepitjar l’escenari del Cara B.

Albert Pla 2021

Un festival amb compromís social

L'EssènciesJazz Festival és un esdeveniment sense ànim de lucre i caracteritzat pel seu compromís social. Per això els diners del festival es destinen íntegrament a projectes socials i a millorar la producció i el cartell de futures edicions. La raó de ser de l'Essència és donar suport i promocionar la cultura.

Com a projecte ideat per una associació cultural, un dels seus objectius és apropar la cultura a la població. Per aquest motiu, els preus del festival són mòdics: enllaç

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: