Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Prop de 700 persones al 21è Capsa Music Festival de Tarragona

El cartell, amb un marcat accent femení, l’encapçalava Maruja Limón, i el completava 2UT, Nerea Bassart Trio i Reïna

Concert de les barcelonines Maruja Limón, dimecres passat, al Camp de Mart Concert de les barcelonines Maruja Limón, dimecres passat, al Camp de Mart GUILLE SOLER
Cultura Redacció Infocamp
Dilluns, 23 Agost 2021 07:07

Un total de 700 persones van passar la nit de dimecres pel Teatre Auditori del Camp de Mart durant les quatre hores i mitja de durada del 21è Capsa Music Festival, organitzat per l’Associació de Músics de Tarragona (aMt) i consolidat com un dels actes de referència de les festes de Sant Magí. Per segon any consecutiu, el festival -que durant anys es va fer a l’antiga fàbrica Chartreuse i després ha passat per diverses ubicacions- es va fer al Camp de Mart per adaptar-se a les necessitats pandèmiques.

Un cartell amb accent femení

El cartell, amb un marcat accent femení, l’encapçalaven les barcelonines Maruja Limón, que van oferir un concert intens i energètic, amb la seva fusió de flamenc i ritmes llatins. Com elles mateixes van recordar, era el segon cop que actuaven a Tarragona: el primer va ser precisament a la Capsa de Música, l’espai gestionat per l’aMt. El cartell el van completar els tarragonins 2UT, amb un rock èpic i contundent; Nerea Bassart Trio, funk des del Baix Penedès; i els mallorquins Reïna, guanyadors del Sona 9. Propostes ben diferents a nivell estilístic, estètic i lingüístic, però amb una qualitat contrastada en tots els casos.

Des de l’aMt s'han mostrat "molt satisfets des del punt de vista organitzatiu, amb zero incidents i un compliment estricte dels horaris". En aquest sentit, agraeixen "la professionalitat i també el bon ambient generat per totes les bandes participants, així com el suport de l’Ajuntament de Tarragona a l’hora de fer possible el festival en un entorn privilegiat com el de l’auditori del Camp de Mart".

L'associació de músics només es lamenta, com en tantes altres activitats culturals en aquests temps, "que hi hagi una part significativa del públic que reservi entrades i finalment no les faci servir".

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: