Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

El festival Terrer inicia la cinquena edició amb un concert de música barroca a la Cartoixa d'Escaladei

El certamen del Priorat oferirà una quinzena de concerts en espais emblemàtics fins el 4 de desembre

Imatge del concert de Les Traversées Baroques a la Cartoixa d'Escaladei dins el festival Terrer, al Priorat Imatge del concert de Les Traversées Baroques a la Cartoixa d'Escaladei dins el festival Terrer, al Priorat ELOI TOST / ACN
Cultura ACN
Diumenge, 22 Agost 2021 15:21

El festival Terrer ha arrencat aquest diumenge la cinquena edició amb un concert de Les Traversées Baroques a l'església de la Cartoixa d'Escaladei. La formació francesa especialitzada en música barroca ha ofert un repertori basat en peces de Monteverdi amb adaptacions contemporànies davant unes 150 persones. El certamen ha preparat una quinzena de concerts els caps de setmana fins el 4 de desembre.

Tots se celebraran en diferents punts emblemàtics de la comarca i entre les novetats d'enguany hi ha el castell de Siurana.

Al cartell hi ha noms com Clara Peya, Eva Fernández, Cocanha, Chicuelo, Pep Gimeno 'Botifarra' o Alba Carmona. Els recitals es maridaran amb vins de la DOQ Priorat i la DO Montsant.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: