Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

El Minipop tancarà diumenge les Festes de Sant Magí

El festival presenta un concert únic al Camp de Mart amb actuacions destacades com Santi Balmes, Joan Colomo, The Crab Apples i Albert Jordà

El tarragoní Albert Jordà actuarà al Minipop Sant Magí El tarragoní Albert Jordà actuarà al Minipop Sant Magí EMILIO BARRUZ
Cultura Redacció Infocamp
Dissabte, 21 Agost 2021 00:23

El Minipop torna al Camp de Mart amb un format diferent però el mateix esperit de sempre: música i cultura contemporània per tots els públics en un espai pensat per compartir experiències. Serà aquest diumenge 22 d’agost, a partir de les 17 h, es dirà Minipop Sant Magí i posarà punt i final a les festes dedicades al patró de la ciutat.

L’organització ha hagut de renunciar al format habitual del festival però està treballant perquè aquest concert al Camp de Mart s’assembli al màxim a un Minipop. El concert s’organitza amb el suport institucional de l’Ajuntament de Tarragona.

El cartell del Minipop Sant Magí

Així, petits i grans podran gaudir junts d'un concert d'estiu memorable amb un cartell que comptarà amb Santi Balmes, Julián Saldarriaga i Dani Ferrer; Joan Colomo; The Crab Apples i Albert Jordà.

Per començar la festa, el cantautor tarragoní Albert Jordà inaugurarà el nou Minipop Sant Magí amb el seu pop intimista i recollit. L’espectacle continuarà amb el trio de Santa Eulàlia de Ronçana The Crab Apples, que arriba amb nou disc i moltes ganes de tocar-lo en directe, dins d’una gira recent estrenada i després de més d’un any sense trepitjar els escenaris.

El tercer concert serà molt especial i aquest 2021 només es podrà veure al Minipop. Santi Balmes, Julián Saldarriaga i Dani Ferrer faran un repàs pel repertori més clàssic, brillant i divertit de Love of Lesbian, despullant les cançons d’artifici durant l’actuació.

Finalment, Joan Colomo presentarà en exclusiva al Camp de Tarragona del seu setè treball discogràfic en solitari. Serà un concert refrescant i inspirador d’aquest artista inconfusible i fora de sèrie que posarà el millor punt final a la desitjada vetllada.

El preu pel Minipop Sant Magí d’enguany és de 18 euros pels adults i 8 euros pels nens i nenes entre 3 i 12 anys. L’accés serà gratuït pels menors de 3 anys, però cal reservar entrada.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: