Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

El Minipop de Sant Magí s'estrena dissabte a la placeta del Refugi 1 del Moll de Costa

De les 11.30 a les 13.30 hores, hi haurà dos tallers, jocs d’aigua i música

El Minipop Sant Magí també serà present a la Placeta del Refugi El Minipop Sant Magí també serà present a la Placeta del Refugi MINIPOP
Cultura Redacció Infocamp
Divendres, 20 Agost 2021 10:02

Aquest dissabte 21 d’agost, el Minipop de Sant Magí es traslladarà a la placeta del Refugi 1 del Moll de Costa de Tarragona amb tallers i concerts. Les activitats seguiran el protocol de seguretat covid-19. De les 11.30 a les 13.30 hores, hi haurà dos tallers, jocs d’aigua i música a doll. Ateses les condicions sanitàries de la pandèmia, cal confirmar l’assistència a aquest enllaç.

El primer taller, amb el títol ‘MisterKARTON’, consistirà en la construcció d’instruments musicals amb materials individuals on la canalla podrà gaudir fent volar la seva imaginació per acompanyar la seva inspiració musical, amb el suport d’una persona encarregada.

S’organitzarà en grups de 10 persones per quatre torns diferents. I el segon taller ‘Molinets de paper’ serà per a 10 persones que s’organitzaran fins a sis torns diferents, amb una durada aproximada de vint minuts cada sessió.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: