Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

La iMAGInada finalitza amb èxit els actes als jardins del Camp de Mart

La 13a edició ha comptat amb el doble d’actes programats i ha recuperat els espais dels jardins del Camp de Mart

El concert d'Alex Serra & Totidub al Teatre Auditori del Camp de Mart va ser la cloenda de la 13a edició de La iMAGInada - Espai per la llibertat d'expressió El concert d'Alex Serra & Totidub al Teatre Auditori del Camp de Mart va ser la cloenda de la 13a edició de La iMAGInada - Espai per la llibertat d'expressió LA IMAGINADA
Cultura Redacció Infocamp
Dilluns, 16 Agost 2021 08:11

El concert d'Alex Serra & Totidub al Teatre Auditori del Camp de Mart va ser la cloenda de la 13a edició de La iMAGInada - Espai per la llibertat d'expressió on, durant quatre dies, s'han realitzat més d'una trentena d'actes als jardins i al Teatre Auditori del Camp de Mart. Una edició que, en la seva aposta per seguir ampliant l'oferta cultural, ha recuperat els espais d'activitats de la Petita iMAGInada, l'Espai Tallers, l'Escenari Cabaret i l'Espai Tastets doblant el nombre d'actes respecte a l'edició anterior.

En aquesta edició, s'han aconseguit recuperar i ampliar els tallers, els espectacles infantils, els tasts de vins i cerveses artesanes i els dinars del món amb més d'un 65% d’actes amb entrades exhaurides. Una dada que demostra, segons l'organització, "la voluntat ciutadana de seguir apostant per la cultura i la programació alternativa".

La iMAGInada aconsegueix superar un any més les dificultats adverses derivades de la situació actual i continua reivindicant la importància de recuperar l'espai públic per reactivar la cultura, especialment, la cultura de proximitat i alternativa.

Les organitzadores agraeixen la participació i el comportament del públic assistent, artistes, tècnics i acomodadores i persones col·laboradores que han permès realitzar sense cap incidència els actes programats en aquesta edició.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: